Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
SS

Sergeant survived

10. 7. 2011 13:05
Co je tak skvělého na etnické různorodosti České republiky?

Ale co, vy stejně neodpovíte:-/

0 0
možnosti
LH

zdeseny obcan

10. 7. 2011 18:59
Re: Co je tak skvělého na etnické různorodosti České republiky?

Cim je spolecnost etnicky ruznorodejsi tim vice je atomizovana a tim vice tenzi a nasili v ni je. To je zivne pole pro vselijake lotry kteri si v takovem prostredi libuji a snazi se toho vyuzit jak jen to jde.

V etnicky homogeni spolecnosti tenze chybi a takovihle extremisti uplne mimo a nemaji sanci.

0 0
možnosti
HW

Horst W

10. 7. 2011 8:16
O co vám jde

Pane Lhoťane, s velkou freknencí čtenářům předkládáte články, ze kterých jde cítít podtext a účelovost. Na případné dotazy vesměs neodpovídáte. Možná místo psaní dalších takových podivných článku by jste čtenářům měl odkrýt karty a říct o či blaho vám vlastně jde. Prosím o jasné vyjadření aby v tom měli všichni jasno.

0 0
možnosti
PSV

Pavel Skeptik V

10. 7. 2011 9:19
Re: O co vám jde

No přece:

http://lukaslhotan.blog.idnes.cz/c/198912/V-Cesku-neni-legalne-zadny-muslimsky-duchovni.html

A teď si představte plat arcibiskupa a státní dotace na církev! ;-D

0 0
možnosti
L

Livrak7

10. 7. 2011 6:14
Jsem pro.

Už aby to tu zhnědlo oficiálně a naplno. Jediná možnost záchrany před svinstvem.

0 0
možnosti
VD

všd

10. 7. 2011 4:18
O tomto případu slyším poprvé

Vím, že otec pana primátora pocházel ze syrského KŘESŤANSKÉHO prostředí. Skutečnost, že vyrůstal v převážně islámské zemi z něj muslima nedělá (David ben Gurion se také narodil v Polsku a přesto byl žid a ne katolík). K panu primátorovi mám 100+1 výhradu, ale spojovat ho s islámem je nesmysl, a nemyslím si, že by to tak chtěli jeho odpůrci před nemocnicí.

Pokud jde o samotné téma odporu k islámu, sám jsem byl (jako místopředseda a volební manažer tamní KDU-ČSL) obviněn z "islamofobie". Nemělo to souvislost s panem primátorem, nýbrž s tím, že jsem varoval před islamizací obecně.

Obecně, nemyslím si, že by se ČSSD měla stát rasistickou stranou a tento incident bych nepřeceňoval. Na ČSSD mi vadí taky 100+1 věc, ale zaměřil bych se spíš třeba na samotnou modernizaci Klaudiánovy nemocnice, nebo nákupy zdravotnických přístrojů, či investice v Hostivici.

Václav Š. David, podrobnější vyjádření dám na http://www.domavmb.cz

1 0
možnosti
N

notordluhousek

10. 7. 2011 0:09
hnedne idnes a podporuje idnes rasismus ?

protoze idnes take tento plakat vytiskla

tady jste se podle mne setsakra sekl, to ze nejake noviny otisknou fotku s transparentem nejakych pitomecku preci nedela z politika (ktery tu fotku zajiste nevybiral a velmi pochybuji ze vubec pred tiskem videl) automaticky rasistu. ani z tech tiskovin rasisticke nevytvari - to uz bychom mohliá pak tvrdit, ze vy ktery o tom informujete preci take sirite rasismus ;-D absurdni, ze

0 0
možnosti
A

AA00_multinekulturní_2

9. 7. 2011 22:51
....

Dlouhý článek o ničem. Sice nebudu mít problém s tím, když se Rath dostane do pekla, ale co tedy spáchal tak hrozného ? Vyjádřil se proti nějakému čechoarabovi ? Třeba jen se chtěl ujistit, že opravdu dotyčný v MB nezakládá buňku Al-Kajdy, prostě jen poplivat korán a zapálit a veřejný činovník může dál fungovat v úřadu.:-P

0 0
možnosti
SL

strycek-Joe Ltd.

9. 7. 2011 22:39
Trhněte si nohou Lhoťane

pan doktor David Rath, Ph.D. je velmi inteligentní člověk, který nemá s takovými věci, co o něm píšete, nic společného. Kdybyste byl slušný, tak se omluvíte, doufám, že Vám maminka domluví R^

1 0
možnosti
LH

Lady Humussprey

9. 7. 2011 22:13
Tak samozřejmě je nejvíc hnědý Drábek

Protože vymýšlet jak nepohodlným lidem zkrátit život se jinak nazvat nedá a to je přitom čistý pravičák, dosazený zástupcem zhrzené šlechty a to samotným knížetem. Mám tu výhodu, že filozoficky patřím Marxovi, takže od svých 18 let volím jen komunisty a nikdy jsem neměla důvod své rozhodnutí měnit.

0 0
možnosti

Madqwert-volič ČSNS

9. 7. 2011 21:19
Tohle tvrdím už dlouho!

Ale slušný levicový volič má skutečně jinou alternativu než zdegenerovanou a zkorumpovanou ODS ;-D

0 0
možnosti
L

lrkfa1

9. 7. 2011 21:06
A je to pravda ?

?

0 0
možnosti