ČSSD a ANO drtivě proti jednání o pomoci uneseným dětem v Norsku

Andrej Babiš či Lubomír Zaorálek podlézají islámskému světu kde mohou, ale naši vlastní občané jsou jim doslova "pěkně ukradeni". Příkladem může být ostudné chování Babiše a lhaní Zaorálka k případu unesených českých občanů v Norsku.

Případ asi netřeba představovat. Norské úřady unesly na základě nepravdivého obvinění dva české občany nedospělého věku, již je několik let zadržují a po vzoru nacistického Německa je hodlají nechat ponorštit. To vše v souladu s platnými norskými zákony a nejspíše i za tichého souhlasu některých českých ministrů! Myslel jsem si, že nacistická germanizace Slovanů byla výstřelkem, ale snaha norských úřadů ponorštit slovanské děti mě utvrzuje v názoru, že tento postup, kterak si zajistit rasově čisté bíle obyvatelstvo, mrtvý není, naopak je oživován.

Ale zpět k českým ministrům. Ministr Zaorálek posílá miliony rodinám islamistů do pásma Gazy. Nechává za naše daně léčit Ukrajince, nic proti Ukrajincům, ale mají přece svůj stát, ne? Jenže na pomoc uneseným českým občanům v Norsku jaksi ministr peníze nemá, to se musí dělat veřejná sbírka. Lhář je to také pěkný - lidem v televizi tvrdí, jak jeho ministerstvo s rodiči jedná, ale rodina dokazuje, že lže a úřady jen hledají důvody proč nejednat. Podrobnosti zde.

No a pan Babiš? Ten vykuk, co skoupil dvě česká média, a tak možná u nás skončí svoboda slova a on již nebude kritizovatelný? Pan Babiš, co si buduje kult osobnosti o tom, jak mu záleží na prostém občanovi?

Doporučuji, abyste si prostudovali tuto nenápadnou zprávu z přepisu jednání českého parlamentu:
Paní poslankyně Chalánková, nový bod: Kauza Denise a Davida Michalákových v Norsku. Je to tak správně, paní poslankyně? (Bez námitek.) A přeje si to zařadit jako v tomto případě už první bod příští úterý. Zahajuji hlasování. Ptám se, kdo je pro, ať stiskne tlačítko a zvedne ruku. Kdo je proti tomuto návrhu? Hlasování má číslo 8, přihlášeno je 170, pro 95, proti 45. (Potlesk zprava.) Tento návrh byl přijat.

A víte, kdo hlasoval proti tomu, aby čeští poslanci jednali o únosu dvou českých občanů/dětí v Norsku?
Tak například:
Ministr Andrej Babiš (ANO)
Ministr Milan Chovanec (ČSSD)
Ministr Martin Stropnický (ANO)
Ministr Richard Brabec (ANO)

Záznam hlasování zde.

Co je šílené je, že z hnutí ANO si nepřál NIKDO kromě poslankyně Radky Maxové, aby poslanci o případu jednali!

A teď se podržte!
Když části poslanců z ČSSD a ANO na dětech a českých občanech nezáleží, jak se zachovali ostatní?

Pro jednání o případu se vyslovili bez jediného odporu: TOP09, KSČM, ODS, KDU-ČSL a Úsvit!

Tak by mě zajímalo, co tak zásadního spojilo poslance ČSSD a ANO, že odmítli vůbec hovořit o unesených českých dětech? Že by boj o více žrádla v korýtku?

Děkuji třinácti slušným poslancům z ČSSD a jedné slušné poslankyní z ANO, že nenásledovali své zbabělé kolegy a byli pro jednání.

Norsko vlastně provádí takovou jinou variantu konečného řešení slovanské otázky. Jak to plánovali nacisté se dočtete zde.

Dobrý článek k tématu únosu dětí demokratickým Norskem zde.

Autor: Lukáš Lhoťan | čtvrtek 4.12.2014 11:51 | karma článku: 37,80 | přečteno: 2921x