Člen koalice Úsvit a Blok proti islámu pomáhá vyzbrojovat muslimy českými zbraněmi

Blok proti islámu společně s Úsvitem napadají kdekoho, kdo by chtěl s muslimy spolupracovat. Cíl je jasný, získat voliče. Již ovšem jaksi neříkají, že jejich vlivný člen podporuje prodej zbraní muslimům.

Internetový web Security magazín zveřejnil článek pod názvem "Vysocí důstojníci z Ománu navštívili Českou republiku". V článku se dočteme, že velký islamobijec z Úsvitu, pan poslanec Kádner, který je zároveň spojen s Vítem Bártou, převzal nad snahou prodat moderní zbraně muslimům osobně záštitu. 

Pokud by opravdu měl mít pravdu šéf Bloku proti islámu Martin Konvička a došlo by k válce s muslimy, tak si můžeme být jisti, že muslimové budou k našemu zabíjení dost možná používat i zbraně, které se jim snaží prodat obchodníci z ČR pod záštitou poslance Úsvitu Kádnera.

V tiskové zprávě se píše, že "Mezi ománskou delegací byla řada vysoce postavených důstojníků s blízkou vazbou na ománského ministra obrany. K nejvýznamnějším patřil pan Generálmajor Salim Bin Musalam Bin Ali Qatan, rektor Ománské univerzity obrany, J.E. Dr. Ghazi Said Abdullah Al Bahar Al Rawas velvyslanec ománského ministra obrany pro strategii, Air Commodore Nasser Juma Mohamed Al Zadjali ředitel pro vzdušné síly rektora Qutana a Brigadier Ismail Shihab Hamed Balushi ředitel pro speciální síly rektora Qatana."

Není to nádherná ukázka boje proti islamizaci z dílny poslance Úsvitu? Vyzbrojí muslimskou armádu Ománu a vydělají na tom, zde si hrají na bojovníky proti islámu a možná se opět dostanou do parlamentu. Jen škoda, že dle oficiální propagandy Bloku proti islámu vlastně poslanec Úsvitu pomáhá vyzbrojit ty, které Blok proti islámu a Úsvit označují za hrozbu pro naši společnost. Tomu se říká umění politické práce ...

Takže až příště někde budou útočit na Blízkém východě teroristé na Evropany nebo rovnou Čechy, bude tu šance, že budou mít výzbroj dodanou za podpory poslance Úsvitu ...

 

 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Lukáš Lhoťan | neděle 24.4.2016 10:00 | karma článku: 28,45 | přečteno: 2109x