Čeští občané v řadách teroristů v Sýrii

Po internetu kolují fotografie evropských muslimů bojujících v Sýrii na straně koalice tvořené i teroristy z al-Qaidy. Na fotografii jsou uvedené vlajky států, z nichž muslimští bojovníci pocházejí. Nachází se tam i vlajka České republiky. Podle české kontrarozvědky je to problém.

Již jsem o tomto případu psal v tomto článku. Pro zasvěcené není zapojení českých muslimů do aktivit povstalců a teroristů v Sýrii žádnou novinkou. Jen česká media a politici se příliš o tom nechtějí bavit. Protože teroristé a povstalci v Sýrii jsou dnes „spojenci“ Západu proti sekulární vládě, kterou podporuje Rusko. Fotografie šíří například stránka na sociální síti Facebook Syrská revoluce - mujahidun fi sabilillah, která je podle mnou zjištěných informací spravována jedním českým konvertitou k islámu.

V tomto předvánočním čase je ovšem třeba i upozornit na to, že povstalci v Sýrii záměrně stále brutálněji terorizují křesťanskou menšinu, a to i na základě požadavku saúdskoarabských představitelů, jak to tvrdí íránská rozvědka.

To, jestli se na teroristických aktivitách podílejí i čeští muslimové působící v řadách povstalců je otázkou, na kterou se dozvíme odpověď v budoucnu. Je ovšem zajímavé, že NIKDO z vedení českých mešit nedementoval mediálně zveřejněné informace o tom, že do řad povstalců, a tedy i teroristů, se verbuje v českých mešitách a muslimské komunitě. Zdá se, jako by oni s tím vlastně souhlasili …

A co nás čeká od bojem zocelených muslimských bojovníků po jejich návratu do Evropy? Budou ještě ochotni trpělivě čekat, až muslimové přečíslí Evropany migrací a porodností nebo se pokusí urychlit to terorem a vyhrůžkami?

Milí pravičáci a konzervativci - nezlobte se, ale v této situaci raději podporuji ruského prezidenta Putina, který veřejně řekl, že by měli být Evropané rádi, že muslimské bojovníky zabíjejí v Sýrii pomoci ruské podpory, než aby se oni živi vrátili do Evropy a zabíjeli Evropany.

Autor: Lukáš Lhoťan | pondělí 16.12.2013 10:41 | karma článku: 32,74 | přečteno: 2236x