Čeští levicoví extremisté demonstrovali v katedrále svatého Víta

Když jsem psal o kauze satanistek z Pussy Riot trochu jsem se divil, že doposud se nějaké podobná skupina v České republice nepokusila podobným způsobem zneužít prostor křesťanských či židovských chrámu k své propagaci před krajskými volbami. Dnes jsem se přesvědčil, že pokus přilákat pozornost medii i za cenu porušení svátosti chrámu svatého Víta, Václava a Vojtěcha není těmto levicovým extremistům cizí.

Video z celé vytržnsoti zde:

Podobně jako komunističtí poslanci obhajující teror proti věřícím v 50 letech 20 století slovy o nutnosti boje proti církvím za každou cenu i tito výtržníci v katedrála svatého Víta, Václava a Vojtěcha se snažili ospravedlnit svou akci demagogickým tvrzením, že nejsou proti věřícím, ale proti církvím. Zazpívali si píseň proti kardinálu Dukovi a premiéru Nečasovi a pronesli svůj politický projev formou písně. Po vzoru ruských satanistek si nasadili i kukly.

O tom, že se jedná spíše o dobře propracovanou propagandu levicových extremistů vypovídá jejich prohlášení dostupné zde. Tito levicoví extremisté samozřejmě vykreslují církve, včetně té židovské, jako nejhorší zlo na zemi a ty kdož mohou za vše špatné v tomto státě. Samozřejmě ani slovo o tom, že zloději, tuneláři apod. jsou mezi levicovými politiky. Podle těchto „aktivistů“ jen dnešní vládni strany škodí chudým a sociálně slabým občanům, přitom jaksi zapomínají na to, že mnohé zákony ožebračující naše občany procházejí s podporou levicových politiků jako je prezidentský kandidát ČSSD Dienstbier.

Když jsem si prohlédl stránky těchto bojovníku proti pravici a církvím nestačil jsem se divit, kolik extremistů a lidí známých podporou islámských teroristů z Hamasu a Hizballáhu (například Jan Májíček), včetně těch co s podporou proti-amerických skupin organizovali nátlakové akce proti americké základně v ČR, je možné nalézt v této skupině. Samozřejmě nechybí ani členové organizace napojená na KSČM a ČSSD ProAlt .

Samozřejmě není povinnosti nebo nutností, aby naši občané souhlasili s církevními restitucemi, náboženskou víru apod. Ale měli by si dát pozor na to jestli jejich odpor k církevním restitucím, politice této vlády opět nezneužili levicoví extremisté. Bohužel se ukazuje, že zatím tomu tak je. A minulost nás by měla učit, že tito lidé po uchopení moci ve jménu lidů poté terorizují a likvidují hlavně tento lid. Vždyť teror ve jménu lidu francouzské, ruské, čínské a dalších levicových revolucí proti pravici a círtkvím pak odnesly stamiliony lidí, jenže v atmosféře nenávisti a závisti vyvolávané účelně již celá desetiletí je těžké těmto levicovým extremistům čelit v jejich propracované cestě k moci …

 

 

 

Autor: Lukáš Lhoťan | neděle 2.9.2012 18:04 | karma článku: 21,05 | přečteno: 1609x