Český muslim: „Vrazi novinářů jednali podle islámských textů“

A víte proč? Muslim, který studoval i islám na prestižních islámských školách, jménem Petr Pelikán řekl webu Echo24.cz jasně: „Teroristé, kteří v Paříži ve středu zavraždili francouzské novináře, se řídili životopisy proroka Mohameda a měli v islámských dějinách své předchůdce.“ (Zdroj.)

Když jsem po masové vraždě francouzských novinářů z časopisu Charlie Hebdo upozornil na to, že vražda proběhla přesně podle návodu zakladatele islámu Mohammeda, tak se na mne snesla smršť kritiky, že jsem islamofob, rasista apod.

Napsal jsem tak článek s názvem „Kdo lže? Šéf českých muslimů nebo Mohammed?“ A uvedl příklady vražd lidí, kteří nedělali nic jiného, než že karikovali zakladatele islámu Mohammeda a on je za to nechal zavraždit. A to včetně ženy spící mezi svými dětmi.

A co nám o tomto charakteru říkají čeští muslimové?

Podle Muneeba Hassana Alrawiho:

„Podobné jednání nemá nic společného s islámem a nejpříkřeji se protiví způsobům, jakým na invektivy vůči své osobě ve své době reagoval prorok Muhammed, mír a požehnání s ním.“ (Zdroj iDnes.cz)

Tedy Alrawi buď nic neví o životě proroka Mohammeda, nebo lže? Podobně do médií hovořili i další čeští muslimové. Lžou nebo jsou tak nevzdělaní?

A další člověk se zkušenostmi z islámského světa řekl také:

„Představa, že když nebudeme muslimy dráždit, že nás pak nebudou napadat a nechají na pokoji, je zcela naivní, a vychází z neznalosti Koránu a islámských představ vůbec, píše v rozsáhlém textu pro ECHO24.cz František Krincvaj.“ (Zdroj.)

Bylo by tedy dobré, kdyby se nějaký novinář zeptal pana Alrawiho a spol. proč tvrdí něco jiného než je v životopise zakladatele islámu? Anebo drží novináři s Alrawim basu a záměrně šíří jeho lži či neznalost?

2. Taqijja - přetvářka v islámu

1. Taqijja – Problém odlišení islámu od islamismu

Petr Pelikán - foto internet

 

 

 

 

 

 

 

 

Autor: Lukáš Lhoťan | sobota 10.1.2015 13:28 | karma článku: 39,21 | přečteno: 3876x