Česká vláda nahradí závislost na Rusku za závislost na islámu

Současní politici z vládní koalice plánují učinit českou společnost ještě více závislou na islámských totalitních režimech. Jejich cílem je tak přestat být „závislí“ na obchodu s Ruskem. Proto se rozhodují pro závislost na mnohem horších a brutálnějších islámských režimech.
„Česko by podle ministra průmyslu a obchodu Jana Mládka mělo vsadit i na tyto trhy,“ konstatuje Česká televize.

Ano, Česko by mělo podpořit islámské režimy. Jaké to ovšem jsou režimy? Realita ukazuje, že jsou mnohem horší než Rusko, mají spíše blíže k Severní Koreji a Rusko je proti nim spíše zemí práva a svobody, než naopak. Česká vláda prosazuje prohloubení spolupráce se zemí, která popravuje desítky až stovky lidí ročně, kteří byli mnohdy mučeni a jsou vražděni mnohdy na základě falešných obvinění a bez řádneho soudu (podrobnosti zde).

Například Saúdská Arábie. Tato země je mnohem horší diktaturou než Írán a rozhodně horší než Rusko. Je to země, kde Vás může čekat smrt za šíření křesťanství, vědí to naši křesťanští politici? Saúdská Arábie je zemí, kde Vás také mohou zabít za to, že máte sex s někým jiným než s manželem, smrtí se tam trestá i homosexualita. Podrobnosti v článku zde.

Naši občané jsou slepí, když volí politické strany, které podporují ještě silnější závislost České republiky na islámu. Ano - na islámu, protože Saúdská Arábie od počátku využívá obchodní vztahy a peníze z ropy k šíření nejradikálnějšího výkladu islámu. V České republice stojí lidé ze Saúdské Arábie za podporou islámských extremistů v českých mešitách, píši o tom podrobněji například ve své knize Islám a islamismus v České republice.

Jenže politikům podporujícím prohlubování naší ekonomické závislosti na islámu je to asi jedno, hlavně že bude kšeft. Inu, nahraďte závislost na Rusku závislostí na islámu, však za „ovoce“ své politiky již neponesete odpovědnost, tu ponesou jiní, kteří budou čelit v budoucnu katastrofě. Jenže, tak, jak jste milí politici byli slepí v případě nacismu, jste dnes slepí v případě islámu.

Autor: Lukáš Lhoťan | středa 17.9.2014 14:47 | karma článku: 35,14 | přečteno: 1574x