Česká tajná služba potvrzuje podivné financování českých mešit

Posledních několik roků jsem byl představiteli českých mešit očerňován, lhali o mě a snažili se co nejvíce snížit mou důvěryhodnost, aby mě politici a občané neposlouchali a nečetli mé knihy. Proto osobně beru jako satisfakci, že mi již dnes dává za pravdu i česká tajná služba BIS.

Web www.ceska-justice.cz informuje o připomínkách české kontrarozvědky BIS k novému návrhu zákona o pravomocích tajné služby a píše, že „financování islámského fundamentalismu a islamizace v České republice z některé arabské země, opakované nesrovnalosti mezi příjmy a výdaji islámských organizací působících na území ČR nebo naopak agenturní informace o odvodu peněžních prostředků z České republiky do zemí Blízkého a Středního východu bez možnosti ověření původu a příjemců v zahraničí jsou převažující důvody navrhované novely zákona o zpravodajských službách, jak jsou uvedeny v důvodové zprávě k návrhu.“ Celý text zde.

Ano. To co já tvrdím ve své knize Islám a islamismus v České republice, v rozhovorech a článcích je teď definitivně potvrzeno tajnou službou:
Je zde „financování islámského fundamentalismu a islamizace v České republice z některé arabské země, opakované nesrovnalosti mezi příjmy a výdaji islámských organizací působících na území ČR“.

Muneeb Hassan Alrawi a jeho kumpáni tvrdili, že nic takového neexistuje. Inu, teď je sama tajná služba usvědčila ze lži a mně dala za pravdu. A to mi osobně stačí. Stavět Alrawiho a spol. před soud nemá cenu, to by z nich mezi muslimy jen udělalo mučedníky a se šikovnými právníky by to nakonec mohli i ustát.

Ukázka podivného financování aktivit českých mešit ve videu zde:

Co myslíte, jak dlouho se nám bude ještě Alrawi vysmívat?

Autor: Lukáš Lhoťan | pondělí 5.1.2015 11:01 | karma článku: 38,56 | přečteno: 4867x