Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PS

Keď muslo pred neveriacim otvorí hubu, tak na 90 % lže  !

Vlastná skúsenosť.

1 0
možnosti
MR

Co je na tom podivného? Každé euro a každý dolar, který doteče do Saúdské Arábie, se vydá směrem do "islámských humanitárních nadací", jejichž náplní práce je tisk Koránů, výstavba mešit, sponzorování multikulturních přátel a humanitární pomoc džihádistickým bojovníkům. A také demolice kostelů a jejich náhrada vkusnými mešitami á la Kosovo.

Stejně jako ve Válce s Mloky sponzorujeme svůj vlastní zánik.

Jediný, koho to překvapí, budou multikulturalisté, až jim jejich starý známý jednou řekne, že mohou konvertovat a nebo chcípnout. No, pokud budou hodně dobří, možná jim dá možnost odcestovat jinam a provozovat tam i nadále záslušnou "osvětovou činnost proti xenofobii". :-P

6 0
možnosti
KD

Česká tajná služba si troufá, ale Šabatová už ji zdvihne mandle ! A Schwarzenberg, který razí heslo uprchlík do každé české rodiny si na ně také jistě posvítí.:-)

3 0
možnosti
VP

Co k tomuto článku dodat? Myslím, že toto je také druhá tvář islámu. Já mám sobní zkušenost z Islámem a mohu dodat, že muslim při jednání ( s obchodním partnerem atd.)  nesmí nic odřeknout ale dodává kouzelné slovičko INŠALA. ( což v překladu znamená když Alah dá). Když posléze na jako ukoli dohodu svého musímského partnera člověk upozorní, že neplní dohodu tak odpoví ( já jsem chtěl ale Alah je mocnější). Mám mezi muslimy mnoho přátel ale tyto praktiky - kličkování jsou mi odporné. Ano, pane Lhoťan jsou to lháři. 

Podobné je také to co se poslední dobou děje s těmi imigrujicími do Evropy na těch opuštěných lodích. Jestli tito lidé mají 4000 -8000 USD na transport do Evropy tak to nejsou žádní chudáci a jsem přesvědčený, že tyto přepravy jsou dotovány také těmi co dotují stavby mešit atd. Je to postupná  plíživá Islamizace Evropy.

5 1
možnosti
KM

Reklama na blogu:

Je zcela nepřípustné, aby pod hlavičkou osobního blogu bloger či jakýkoli podnikatelský subjekt propagoval svoji činnost, služby nebo produkty, ať už jsou komerčního charakteru či nikoli.

Ví o propagaci vaší knihy redakce?

2 6
možnosti
KM

Velmi se omlouvám, nedopatřenim jsem vám klikla +

2 0
možnosti