Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JP

Nemáš, Lukáši, pocit, že se takovéto příspěvky dost podobají hlasům, které volaly po odstranění Židů z právnických profesích či vůbec veřejného života? Alespoň Tvé snahy o evidenci všech muslimů (ať už údajných, skutečných či jen podle jména) v politice, soudnictví apod. se tomu dost podobají. A Tví příznivci na fb na ně reagují, jak lze očekávat - podobně jako reagují opilí vyholenci na ne-bílé. Nemrazí Tě z toho trochu? Kde jsou ty doby, kdy jsi varoval před tím, že muslim nahradil Žida a ukazoval novodobé antimuslimské plakáty, k nerozeznání podobné od plakátů antižidovských/nacistických.

1 0
možnosti
LS

Dobry den pane Lhotan ,

 tak predne musim rict , ze je to jeste celkem dost nedavno co jste stal na druhe strane barikady . A verte mi ,ze jsem vam nemohl prijit na jmeno . Mohu vedet co se stalo ,ze jste obratil o 180 stupnu? Predpokladam ,ze to bylo postupne probouzeni ,ale presto nekdy nekdy nastal ten okamzik , nejaka ta prislovecna kapka krve ,kdy jste po tvrdem a vycerpavajicim boji dosel k te imaginarni hranici ,kdy jste ji  jedinym krokem prekrocil a stal na nasi strane .Co se stalo ,ze se tohle stalo ? No a pokud se pletu ve svem usudku tak se omlouvam .

 No a k clanku a muslimum obecne . Osobne si myslim ,ze v Evrope ,hlavne v  te do nedavna tak zvane zapadni to vse zpeje k neodkladnemu konci . Ve statech jako jsou Anglie,Francie,Nemecko a nejspis se najdou jeste i dalsi to pomalu ale jiste speje k nabozensko-etnicko -rasovym nepokojum ,ktere z nejvetsi pravdepodobnosti prerostou v otevreny vojensky konflikt ,pogromy ,masakry . Takova byvala Jugoslavie ale  ve velkem . A nebude uz zadny vyssi celek ,jak v pripade vojsk NATO ,ktera v Jugoslavii zasahla ,aby to v Evrope ukoncil. A take se to urcite nestane v nasledujicich letech ,to jiste ne. Pocitam ,ze tak 2 generace  cca 40-50 let  bude jeste zapotrebi . To znamena az v dobe ,kdy uz puvodni obyvatelstvo zacne byt v mensine a muslimove zacnou jednotlive zeme celkem legalne podle platnych zakonu pretvaret k obrazu svemu . Pochopitelne to vse jen za predpokladu ,ze do te doby se nestane neco co by tomu procesu uz z podstaty zabranilo npr. kompletni rozpad EU, 3. svetova atd.  

 Z pozdravem Lada Svec  Chicago

4 4
možnosti
LL

Dobrý večer, ano máte pane Svec pravdu. Byl to postupný vývoj. Mně osobně ktomu vedlo několik věcí, jednak osobní zkušenost ze "srdce" islámu a muslimské komunity, jednak poznáváni skutečné náplně islámu, kterou muslimové nemuslimům včetně konvertitu neříkají a odhaluji je postupně. No a tim bodovým zlomem pro mně bylo mé soukromé pátrání po tom co se vyprávělo o Ježíši a jeho srovnámi s učením Mohameda. Mnozí muslimové argumentují tvrzeními, že apokryfní nebo dokonce gnostické vidění Ježíše je podobné islámskému. Já jsme poznal, že to je nesmysl. Ježíš i v učení gnoze je opakem Mohameda. Upřímně ten kdo si přečte to co samotní muslimové ve svých knihách píši jako autentické o Mohamedovi a řekne, že to je správné je pro mně divný a nelidský. Nebo´t Mohamed svým životem jenž sami muslimové zaznamenali a propagují dokazuje svou zvrácenost, nelidskost a hlavně bezbožnost  Alláh je vlastně viděnim Mohameda sebe sama a rozhodně to neni žádný Bůh lásky nebo bezpodminečného milosrdenství. Naopak Alláh se chová jako Hitler či Stalin je "milosrdný" jen k těm co se mu podřídí a stejně říká, když budu chtít tak stejně takové podřízené budu týrat ...

7 0
možnosti
JR

J86a28r40a 89R50a12n60k

20. 12. 2012 17:36

Proc nema burku? Nahrdelnik (nebo snad sala) na fotografii, vypada jako pas naboju mexickych "zapatovcu";-)

9 1
možnosti
JM

Nevím o jakém muslimovi v senatu je rec... Nicmene je islam povolenym nabozenstvim. Nevidim jediny duvod, proc by muslim nemohl byt treba prezidentem, stejne jako treba budhista. Pokud se vam to nezda, delejte kroky, aby islam jako nabozensky smer vypadl z ochrany zakona dle zakona o cirkvich a nabozenskych spolecnostech...Pokud vim, sam jste byl nekolik let muslimem. A jak se ukazuje, nejhorsi jsou byvalixxxx. proste byvali clenove cehokoliv, kteri pak kolem sebe plivaji. To je spina vsech spin..

5 13
možnosti
LL

Pane Jaromír Malíček já o Vás také jako o špíně nemluvím, ale nechávám to zde, aby čtenáři viděli váš charakter. Podle vašeho textu se Vám možná i islám líbí, jenže to je vaše věc. Faktem je, že v islámské společnosti nemuslim nemůže být ničím v čem by měl moc nad muslimy. Tedy nemůže být prezident, soudce a pod. Ale to vám asi nevadí, ono islamizace řeší komplexy mnoha lidí ...:-P:-P:-P

8 1
možnosti