Česká konvertitka k islámu mediální tváří AfD

V českých mediích se ustálil obraz německé AfD jako protimuslimské a rasistické, což je lež. Dokazují to nejen členové AfD afrického původu, ale i muslimové z nichž někteří dosáhli významných pozic, například jistá česká muslimka.

Jde o českou konvertitku k islámu Hanu Křížkovou, která konvertovala k islámu před několika roky v německém městě Řezně v mešitě a dnes působí v týmu německého poslance spolkového sněmu Petra Bystroně (jak upozorňuje web Hlidacipes.org či Forum24) a zároveň je členkou vedení berlínské pobočky mládežnické organizace AfD „Junge Alternative“. Jak vidíte na screenech jde o konvetitku moderního způsobu islámu. 

Oficiální foto Hany Křížkové ve společnosti dalších představitelů mládeže AfD.

Představitelka mládeže AfD, a spolupracovnice poslance AFD Bystroně, Hana Křížková se také účastní s lidmi z muslimských zemí aktivit německé ambasády v Praze, jak ukazuje oficiální prezentace na webu této ambasády.

Společná akce německé ambasády v Praze, které se zúčastnila představitelka mládeže AfD Hana Křížková společně s lidmi z muslimských zemí.

Tuto českou konvertitku k islámu také AfD prezentuje jako svou mediální tvář na kampaních v Německu s citátem Václava Havla.

Obdržel jsme fotografie této konvertitky v muslimském zahalení a ve společnosti dalších muslimek, ale nebudu je teď zveřejňovat. Chtěl jsme jen poukázat na to, že tvrdit o AfD jak je to islamofobní strana je klasická desinformace a lež.

Ovšem AfD není ani stranou rasistickou. Například známy je politik AfD původem z afrického Benínu Achille Demagbo, kterého členové AfD zvolili do několika stranických funkcí.

Pozvánka na setkání členů AfD s africkým přistěhovalcem a politikem AfD Achille Demagbem.

A tak bych mohl pokračovat příklady dalších představitelů a členů AfD afrického či neněmeckého původů, kteří jsou v AfD. Prostě tato stana je stranou demokratickou, kdy jsou různí lidé, určitě i nějací antiislamisté, které ovšem spojuje jedno - zájem o to, aby zájmy Německa kladla německá vláda na první místo. Je to logické a přirozené, jak říká americký prezident Trump - America First. 

Upřímně se mi nelíbí, když vidím Čechy jak místo podpory českých zájmu podporují zájmy německé, protože ty jsou vesměs v rozporu s našimi českými zájmy, ale neberu nikomu jeho rozhodnuti najít si v Německu nový domov a začít "bojovat" za Německo, tak jako jiní nacházejí nový domov u nás v Čechách a na Moravě a stávají se tím nadšenými vlastenci u nás.

Proto si myslím, že je také třeba poukazovat na jednostranný a lživý obraz AfD u mnoha naších českých novinářů a médií, jako strany rasistické a antiislámské. 

Autor: Lukáš Lhoťan | sobota 6.6.2020 20:06 | karma článku: 0 | přečteno: 111x