Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Dobře rozebrané dějiny, jen dodám, že dnešní zaprodanec Herman je reinkarnace zrádce Moravce. Zasloužená vysoká karma, díky pane Lhoťane [>-]

1 2
možnosti

Mýlíte se:

1) Emanuel Moravec svá slova o vlastenectví a hrdinství popřel hned vzápětí, když se po okupaci stal říšským občanem a symbolem kolaborantství. Na rozdíl od něj jiní vojáci umírali za republiku. On republiku zradil, jakmile k tomu dostal příležitost. Tohoto pána bych tedy za vzor nekladl.

2) V Mnichově nás nezradil váš "Západ", ale pouze Francie. Ostatní země k nám neměly žádné závazky. Francie si to potom hodně zle odskákala, bylo to pro ni historické ponaučení.

3) Dělení Polska byla sice hezká připomínka, ale především toho, že když na to přijde, Německo s Ruskem se dohodne a rozdělí si střední Evropu podle svého. Naposledy se tak dohodli Hitler se Stalinem. Je vážnou chybou věřit Rusku, že nám pomůže proti Německu. Ne, jenom nás využije k tomu, aby rozšířilo svou sféru vlivu. Má cenu věřit spíše organizacím či státům, které budou německý a dnes zejména ruský vliv vyvažovat.

4) Ohlášená pomoc SSSR v době "mnichovské krize" byla více než iluzorní, vzhledem k tomu, že s námi SSSR neměl žádnou společnou hranici. Jak nám chtěl pomoci? Navíc tentýž SSSR v rámci paktu Molotov-Ribbentrop poté diplomaticky uznal okupaci českých zemí Německem. Získal za to východní oblasti v Polsku, zatímco západ Polska si zabralo Německo.

5) Možnost budování svobodné a zcela suverénní vlasti je za těchto podmínek iluzorní. Pokud od nás vyženeme "zlý Brusel" či "válečnický Washington", výsledkem bude, že si nás zabere "slovanské dubisko" z východu. Historie by nás měla poučit, že pod jeho vládou se nám dařilo špatně. Zatímco ve spojenectví se západními liberálními zeměmi zažíváme nebývalou prosperitu.

6) Z tohoto pohledu se náš pan prezident chová stále více jako vlastizrádce. Jako takový "Emanuel Moravec po konverzi" (Miloš Zeman o sobě kdysi tvrdil, že je liberál, dnes má nejblíže ke KSČM). Zjevně nedbá na varování našich vlastních tajných služeb a své poradce si dělá z ruských i čínských agentů. Těmto orientálním despociím také nepokrytě podlézá. Ten svátek degraduje sám.

1 1
možnosti
Foto

Východní hranici jsme měli společnou se SSSR.

0 1
možnosti
MC

Autore mnozí diskutující zde nejsou srabi ani pravicoví extrémisté, ale levicoví zaprodanci skutečného falešného altruismu levicového extrémistického střihu. Pro ně je vždy jejich kolektiv spravedlivý nadčasový, intelektuálně nadřazený.

1 0
možnosti
JV

J36i36r72i 12V84r27a32b14e41c

1. 11. 2016 13:43

Ja jsem antilhotan a antizemanovec .Co nejsem, je srab.[>-]EU[>-]

A jeste za ty blog-bludy antikarma Rv

5 1
možnosti
RH

My vám toho napraveného muslima nebaštíme. Buď lze zpochybnit vaši inteligenci nebo vaši konzistentnost. Obo jí není dobré pro vaši kredibilitu... :-/

8 1
možnosti
JB

J12a53n 51B23u77r69d44a

1. 11. 2016 11:54

Totalitní Evropská unie. Tak určitě.

2 0
možnosti
Foto

Srabárna je měnit náboženské přesvědčení jako košile, pane napravený muslime :-/

6 4
možnosti
VC

Bůh má raději jednu ovečku napravenou než sto spravedlivých.

2 0
možnosti
IB

I47v12o 87B73o15u22š17e

1. 11. 2016 11:25

To je nějaký newspeak?

1 0
možnosti