Bulharský zápas za svobodu a zločiny muslimských okupantů

Stoupenci islámu a islamofilové se nás snaží přesvědčit, že křesťanům se pod nadvládou muslimů žílo dobře ne-li rovnou nádherně. O islámské toleranci nám mohou vyprávět Bulhaři

Bulhaři, kteří zažili jak  se muslimové chovali k civilnímu obyvatelstvu, když se pokusili Bulhaři osvobodit.

Chování muslimské osmanské říše si tak nezadá s chováním Němců během okupace Čech a Moravy za nacistického režimu. Hodnověrné svědectví a historické záznamy nám popisují, jak muslimové vypálili a zničili 945 křesťanských svatyní a kostelů a povraždili 18 tisíc bulharských mužů, žen a dětí podezřelých ze sympatií s Ruskem a osvobozeneckým hnutím. Vrahy byli muslimové, protože nešlo jen o Turky a hlavně se vrahové neidentifikovali podle národnosti, ale podle náboženství – islámu.

Tak tito muslimové se chovali hůře, jak nacisté u nás! V údolí Marice například muslimové vraždili každého podezřelého ze spolupráce s osvobozenským hnutím a Rusy a ulice byly plné oběšených lidí. Muslimové vydrancovali a zničili, převážně vypálili, kolem 40 tisíc křesťanských domů. Město Stará Zagora bylo muslimy totálně zničeno a zůstala stát jediná stavba – mešita. Muslimové povraždili v okolí města kolem 14 tisíc křesťanů. Až po osvobození města a vyhnání muslimských okupantů bylo město znovuvybudováno dle návrhu českého architekta Ljubora Bayera.

Jak vidíme, tak nejen Arméni během Arménské genocidy, ale i Bulhaři si užili dostatek muslimské tolerance a respektu ke křesťanům, myslím to sarkasticky. Může se někdo divit tomu, že po staletích muslimského útlaku a teroru se rozhodli Bulhaři či Arméni, že nechtějí žít v otroctví pod muslimy a po osvobození svých domovů vyhnali muslimy? Možná se ne tak stará historie zápasu s Osmanskou okupací již brzy stane i motivací pro mnohé Evropany čelící islamizaci a masové imigraci muslimů do Evropy.

V reakci na muslimské násilí na civilním obyvatelstvu Bulharska nakreslil ruský malíř Konstantin Makovsky obraz bulharské ženy znásilněné muslimy

 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Lukáš Lhoťan | středa 15.6.2016 9:00 | karma článku: 38,05 | přečteno: 2111x