Budou Němci otročit státu, aby bylo na sociální dávky pro uprchlíky?

Pořádné pobouření v Německu vyvolala informace starosty města Waldenburgu, který zveřejnil prohlášení tzv. uprchlíků, kteří oznámili, že nemají v plánu pracovat a Němci je musí živit, proč?

Protože je přece do Německa pozvala německá kancléřka Merkelová!

Informace byla zveřejněná na webu epochtimes.de starosta Bernd Pohlers (CDU) upozornil na argumenty uprchlíku odmítajících práci ve veřejném věstníku. Podle starosty uprchlíci řekli, že je pozvala kancléřka máma Merkelová a jako hosté tedy nemusejí pracovat. 

Starosta měl obavu z reakci na zveřejnění pravdy o uprchlících odmítajících práci, ale rozhodl se tak učinit a nelhat občanům. Mnozí občané jeho města mu v reakci na to vyslovilo podporu a poděkováni za jeho odvahu říci pravdu. Samozřejmě, že celá věc se nelíbí multikulturním a proimigrantským neziskovkám a aktivistům …

Web Eurabia přinesl zajímavou zprávu: Ve čtvrtek zveřejnil Švýcarský statistický úřad studii, ze které vyplývá, že více než 90% imigrantů pobývajících v zemi na základě podané či vyřízené žádosti o azyl nepracuje a pobírá sociální dávky. Podrobnosti.

Ještě malý dodatek. Web Echo24.cz zveřejnil tuto informaci:Německá centrální banka navrhla tamní vládě, aby postupně zvýšila hranici pro odchod do důchodu z nynějších 65 na 69 let. V opačném případě hrozí prý ekonomice výrazné potíže související s vyplácením sociálních dávek.

Tedy Němci, Švýcaři a možná i Češi budou muset makat jako otroci socialistického státu, aby bylo na sociální dávky pro uprchlíky a nemakačenka … A tohle čeká s rozvojem sociálního státu i nás v ČR! Mnozí občané si ztěžují, že v ČR pracují jak diví a nejsou schopní si vydělat na slušný život a divíte se? Když polovinu vašeho výdělku Vám legálně ukradne stát, který vyplácí sociální dávky a jehož vedení plánuje dovážet další uprchlíky a tedy potencionální příjemce sociálních dávek?

Asi bude dobré zavést nové heslo dnešního socialistického Eurosajuzu pro voliče probruselských stran: Vstříc světlým zítřkům! Vstříc dobrovolnému otroctví pro stát ve jménu multikulturalismu!

 

Autor: Lukáš Lhoťan | středa 17.8.2016 21:51 | karma článku: 43,98 | přečteno: 3533x