Brutální video černošské matky terorizující syna za to, že by volil Trumpa

V posledních dnech vidíme, jak tolerantní jsou stoupenci Hillary Clinton. Rabují, podpalují, vyhrožují smrtí a terorizuji ty, které podezřívají z podpory Trumpa. Dělají přesně to, co známe z chováni fanatických muslimů.

Uvádím zde dva příklady, které jsou brutální a ukazují bestialitu, jakou jsou schopni páchat tito bojovníci za „dobro“ ve jménu své neomarxistické pravdy.

První je video malého černouška, který ve škole dal najevo, že by volil Trumpa. Za to ho doma čekalo peklo. Matka mu sbalila věci a řvoucí dítě vyhnala z domu na ulici s cedulkou, že chtěl volit Trumpa. Když se to začalo vyšetřovat, tak se matka hájila, že to byl žert. Podívejte se na video posuďte sami, jaky to byl žert:

Pak zde máme případ dívky, kterou fyzicky napadli a brutálně zmlátili protože si dovolila říci, že doufá ve vítězství Trumpa. Podrobnosti zde. Podobných útoků bylo mnohem více.

Ano takhle se chová výkvět podporovatelů Clintonové, která dokázala, společně se soudruhem Obamou, dostat USA na kolena, že se jim smějí i v té Africe a nepovažuji je za žádnou mocnost, ale za hliněného obra, který už je schopné jen ničit a zasévat zlo.

USA se staly pod vedením těchto lidí hlavní baštou neomarxismu a nenávisti k národním státům a společnostem a na řádění davů mladých neomarxistů a příslušníku určitých menšin po vítězství Trumpa je to víc než dobře vidět.

Čeká nás to v Evropě za chvíli také, protože neomarxisté nebudou ochotní připustit další vítězství odpůrce multikulturalismu v demokratických volbách ...

A proto neomarxistům vyhovuje proud uprchlíků/imigrantů mířících do Evropy, kterým oni zde prosazuji výhody a nadstandartní zacházení než Evropanům a chtějí jím dát i volební právo bez občanství ...

V komunistické hymně se kdysi zpívalo, že poslední bitva vzplála a je to pravda, vzplála poslední bitva neomarxistů proti tradičním Evropanům a v čele již ovšem nejde pracující lid, ale imigranti a menšiny a pracující lid je teď na straně kontrarevoluce a hájí tradiční Evropu proti neomarxistické revoluci. Jsme v neskutečné době, kdy skutečný socialista musí stát po boku konzervativce proti neomarxistickým revolucionářům, kteří mají své lidi jak na levici, tak na pravicí. 

Nová internacionála dnešní neomarxistické levice:

Černoši, muslimové, též Romové, bratři,
jsme velkou stranou multikulturnou.
Všem menšinám jenom země patří
a běloši ať již jdou!

 

Autor: Lukáš Lhoťan | neděle 13.11.2016 18:54 | karma článku: 39,82 | přečteno: 2189x