Britský premiér je jako prostitutka, pro peníze by chválil i nácky

Kam vede napojení politiků na islamizační snahy muslimských skupin, dnes ukazuje britský premiér David Cameron, který vydal k příležitosti islámského svátku obětí oslavné prohlášení o islámu a neopoměl zdůraznit, že mu jde o přilákání islámských financí do Anglie.

Britský premiér v textu, dostupném online na webových stránkách úřadu britského premiéra zde, hovoří o fantastickém přínosu islámu pro Anglii. Popisuje, jak navštívil mešitu v městě Manchester a viděl přípravy na propagandistickou akci, která má propagovat islám mezi anglickou veřejností, a označil to za fantastický a dobrý nápad, jak ukázat přínos islámu pro anglickou společnost.Britský premiér Cameron dále zdůraznil, že je třeba stále usilovně bojovat proti islamofobii a předsudkům, tedy i kritice islámu a islamizace. A také neopomněl zdůraznit že jeho hlavním cílem je přivést do Anglie „islámské“ finance, tedy obchodování podle islámského práva šaría.  V konečném důsledku Cameron dokazuje, že než vést válku proti anglickým politikům násilím, jako to dělali nacisté s Hitlerem a bolševiky, je lepší si ji koupit penězi a voličskými hlasy.Jak varují ve své knize Islám a islamismus v České republice, podobné kapitulační a podlézavé tendence vůči islamizaci a islámským penězům začínají mít i čeští politici. Hlavně v souvislosti s lázeňstvím a investicemi islámských petrodolarů do České republiky.

Islámský svátek obětí, nad kterým se britský premiér Cameron tak rozplýval a chválil ho, vypadá takto:

Britský premier David Cameron s muslimy v Anglii

Máme petrodolary a budou brzy i petrokoruny? Prodají nás politici islámské expanzi jako kdysi Hitlerovi a pak Stalinovi?

 

Autor: Lukáš Lhoťan | neděle 3.11.2013 16:00 | karma článku: 31,08 | přečteno: 1423x