Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AY

proctonejde

3. 12. 2011 23:12
No jo, vsechno moc hezke

bojujte, ale probuh nenechte si u toho 'mizikovat mozek' od intrikanu..... takovou blbost co jste napsal minule..... ;-(  Jednak nechapu jak muzete udelat takovou fatalni chybu a udelat presne to, co delaji vasi zminovani ortodoxni muslimove a to povysit hadis nad Koran??? 8-o Do toho smichat dve ruzne veci! a to manzelku posledniho proroka Marii, mladou koptskou otrokyni z Egypta s matkou Hz. Mirjam (matka Marie) proroka Hz. Isa (Jezis) .... nechapu :-(

0 0
možnosti

Ormir

3. 12. 2011 12:19
Tenhle obrovský prušvih do kterého nás dostali

evropští politici, kteří uzavřeli v minulosti s islámskými zeměmi tajnou dohodu o tom, že nebudou bránit pronikáni islámu do Evropy výměnou za levnou ropu.

Kvůli těmto vlastizrádcům čeká Evropu občanská válka s muslimy, kteří si čím dál víc budou uzurpovat moc.

0 0
možnosti
DP

Daniel P.

2. 12. 2011 13:01
"Ukázka jednoho z Mohamedových výroků"

Tohle je jeden ze základních problémů islámu. Kdokoli řekne, že Mohamed něco řekl, přisvojuje si tím defacto právo mluvit s Božskou autoritou, protože Mohamed to měl přece od Boha. Není to tak silné jako Korán, není to tak silné jako posvátný hadís, ale pořád je to hadís.

A co když to Mohamed vůbec neřekl? Co když mu to vložil do úst někdo, kdo aktuálně potřeboval vyhecovat souvěrce k útoku na židy, protože se mu to zrovna hodilo do krámu?

Proto je pro liberální muslimy lepší bahaismus než islám - protože bahaismus potlačuje význam takové manipulace. A proto taky bahaismus nikdy nebude tak oblíbený a rozšířený jako islám.

1 0
možnosti
K

kion333

2. 12. 2011 12:55
Karma

Neexistuje nic, jako umírněný islám, nebo umírněný muslim!!To je stejné jako umírněný nacismus, a  umírněný nacista!!

Jistě nějací jsou, ale přijímat bychom měli pouze jen doložitelně !!politicky pronásledované muslimy-žádné ekonomické migranty, závislé na sociálním systému!!!

Je to momentálně bez nadsázky, problém č.1 Západní civilizace!!

3 0
možnosti
DP

Daniel P.

2. 12. 2011 13:02
Re: Karma

Ne, umírněný muslim existuje, neexistuje jen umírněný islám. Nevidíte muslimům do hlavy. Věřím tomu, že je jich dost, co chtějí jen v klidu žít, a na nějaký džihád kašlou. Ale pak je dost muslimských Breiviků, co si najdou záminku a jdou zabíjet a zotročovat.

2 0
možnosti
ML

Niktor

2. 12. 2011 12:47
Otočka

Ale stejně je to zajímavý názorový veletoč, když "dokument", proti jehož zjevné a nepříliš skrývané manipulativnosti jste kdysi brojil, dnes sám postujete na svůj blog (a dáváte ho sem snad podesáté) ;-D8-o

0 0
možnosti
SS

albertan_bear

2. 12. 2011 16:46
Re: Otočka

Treba si nastudoval jak dopadl Vidkun Quisling ... i pro vas by to mohlo byt poucne cteni Libichere ...Rv

0 0
možnosti
P6

PAMPALINI 63

2. 12. 2011 12:15
Zakázat islám

Nechápu proč u nás ale i jinde v Evropských a křesťanských státech nebylo toto náboženství již dávno zakázáno.S odvoláním na Základní listinu lidských práv a svobod by to neměl být vzhledem k šíření nenávisti k jiným etnikům a národům,nabádání k násilí na nich ,omezování a potlačování svobody slova,jiného vyznání i sexuální orientace a dalších aspektů projevu svobodné vůle člověka v zákonných mezích ,žádný problém.!!!Když může být zakázána propagace nacismu, fašismu a komunismu,proč ne tato zvrácená ideologie,která si s předešlými nikterak nezadá.???VEU!!X

5 0
možnosti
DP

Daniel P.

2. 12. 2011 13:04
Re: Zakázat islám

Souhlas.

1 0
možnosti
JH

Jjezevec

2. 12. 2011 12:14
Islám

Po mě je islám skoro jako nacizmus.

Vše na co se spoléhají mají od svého vůdce - aláha. A všichni ostatní si podle nich zaslouží smrt.

To není náboženství to je čirá nenávist a to bychom měli likvidovat.

3 0
možnosti