Bakalovy metody inspirací pro Šádího Shanaáha a obhájce islámu?

Nejagresivnější boje jsou většinou mezi zastánci podobných ideologií. Bylo tomu tak při střetu komunismu s nacismem a je tomu i tak ve střetu Konvičkovců s Šádíovci. Tedy mezi dnešními multikulturalisty.

Stupňující se lítý boj mezi vůdcem skupiny Islám v České republice nechceme (IvČRN) Martinem Konvičkou na jedné straně a politikem Strany zelených a českým muslimem nemuslimem Šádím Shanaáhem je klasickou ukázkou toho, když se střetnou lidé podobných názorů.

Martin Konvička se veřejně hlásí k tomu, že je multikulturalista, takto popisuje i celou svou skupinu IvČRN. Multikulturalismus propaguje i Šádí Shanaáh v čem je tedy mezi nimi rozdíl?

V tom, že Konvičkovci propagují podporu všech etnických menšin (Romové, Vietnamci apod.), ale jsou naprosto proti jakékoliv toleranci jakýchkoliv muslimů či výkladu islámu a chtěli by v České republice zakázat islám.  

Naopak Šádí Shanaáh podporuje nejen islám a jeho etablování v České republice, ale ještě k tomu je dnes hlavní mediální tváří obhajoby politického islámu (islamismu) v České republice. Šádí měl jednou prohlásit, že v ČR říká, že muslimem není, ale v Egyptě muslimům říká, že je muslim, což o jeho upřímností vypovídá víc než cokoliv jiného.  

Šádí se rozčiluje, že jej Konvička očerňuje. Jako člověk, jenž má osobní zkušenost se špinavou kampaní ze strany Šádího Shanaáha, se jen směji. Jen těch pár případů, v nichž se snažil Šadí očernit mou osobu a lhát, jen aby zabránil veřejné debatě se mnou, ukazuje, že se mu dostává jeho vlastní medicíny.

Šádí nemá problém s tím, žebrat o peníze u šéfa českých muslimů Alrawiho, ale teď si hraje na pana čestného a nezaujatého, inu k smíchu. Na druhou stranu se nedivím, že se Šádí upíchl v plátku Respekt, který patří asi dnes nejznámějšímu legálnímu lháři a legálnímu zloději Bakalovi. Inu vrána k vráně sedá.

Na druhou stranu si říkám, (když dámy odpustí - po našem, ostravsky řečeno) se Bakalovi podařilo opakovaně vyjebat s obyvateli Severní Moravy, tak si možná Šádí myslí, že se u Bakalových nohsledů přiučí a naučí se (dámy opět omluví mou ostravštinu), jak ve jménu multikulturalismu a přátelství s islámem vyjebat s celou Českou republikou. Když se to podařilo Bakalovi, tak proč by se to nemělo podařit i Šádímu?

A Konvička? Ten pro Šádího není překážkou, ale konkurencí, protože Šádí jako rodilý muslim musí hájit multikulturalismus s islámem. Multikulturalismus bez islámu je totiž Šádího konec živobytí.
Co tedy čtenáři, myslíte si, že se Šádímu podaří obalamutit občany České republiky, jako se to podařilo jeho učiteli Bakalovi? Já se bojím, že díky dnešnímu stavu české společnosti má Šádí velké šance uspět …. 

Pokud je kritika islámu islamofobií, pak ....

 

Autor: Lukáš Lhoťan | středa 12.8.2015 10:02 | karma článku: 31,94 | přečteno: 1731x