Asijský (muslimský?) přistěhovalec: " Bílí by měli být zabiti"

Politická korektnost a multikulturalismus, kvůli tomu již umírají nejen děti, ale hlavně se znovu šíří rasismus. Příkladem může být sebevražda devítiletého(!) anglického chlapce, kterému bylo nadáváno a vyhrožováno kvůli tomu, že je bílé pleti. Rasistický podtext jak vyšitý, ale opravdu?

Ve Velké Británii se pod tlakem pro-islámské loby a multikulturalistů prosadil politicky korektní název, že násilí nepáchají muslimové, ale Asijci nebo-li lidé asijského původu.

Časopis Týden k tomu napsal:
"Ohledně rasových výhrůžek mluví paní Dugmorová o "Asiatech". Tak se ve zmíněné části Británie zpravidla říká muslimům z Pákistánu, Srí Lanky a Bangladéše. Asiaté ho prý šikanovali tak, že se během polední přestávky na oběd musel schovávat na hřišti. Ve škole, do níž oběšený chlapec chodil, studuje zhruba 75 procent dětí z přistěhovaleckých rodin. Aaronovy rodiče si prý vedení školy na rasovou šikanu opakovaně stěžovali, ale nic se nestalo."

Celý text s popisem kauzy zde.

Ano, není to první případ, který nejspíše spáchali muslimští přistěhovalci. Napříč celou Evropou již několik let dochází na školách s významným podílem muslimských přistěhovalců k terorizování bílých, nemuslimů apod. V Německu, Švýcarsku, Francii, Itálii či Rakousku mladí muslimové ukazují nepřátelům Alláha jak tvrdě s nimi zatočí až budou dospělí a budou mít dostatečný vliv v politice a společnosti.

Ověřit si jestli šlo opravdu o muslimy bude velmi těžké, ale jak již opakovaně upozornilo v debatě na diskuzním foru islám v České republice nechceme (podrobnosti zde) více Čechů žijících v Anglii, pokaždé když začnou britská média hovořit o asijských pachatelích jde o muslimské přistěhovalce. Prostě multikulturní cenzura jak vyšitá.

Oni za to vlastně nemohou neboť zakladatel islámu Mohamed jim v koránu jménem Alláha nařídil:

Bojujte proti těm, kdož nevěří v Boha a v den poslední a nezakazují to, co zakázal Bůh a Jeho posel, a kteří neuctívají náboženství pravdy, z těch, kterým se dostalo Písma dokud nedají poplatek přímo vlastní rukou, jsouce poníženi. (9:29)

Tedy tito mladí muslimové se při svém šikanování nemuslimů a bílých chovají plně dle korekcí islámského práva šaria. Politický korektní média ovšem říkají, že pachateli jsou Asijci a tak sice nevyvolávají v lidech strach z islámu, ale vyvolávají strach z Asiatů. Tedy pokud chtějí lidé původem z Asie čelit riziku rasismu a strachu z Asiatů měli by si velice rychle zjednat pořádek s multikulturalisty. Dříve než Evropanům dojde trpělivost nejen s islámem, ale se všemi přistěhovalci.

Řekněme si to jasně. Ne rasismu, ale také ne islamizaci a masové migraci.

Zde ukázka jak šikanují muslimští žáci mladé němce ve školách:

Německo, ne Írán: Školák potrestán za svačinu s vepřovým masem

Autor: Lukáš Lhoťan | úterý 26.2.2013 10:45 | karma článku: 36,35 | přečteno: 3615x