Anglie: „Nevyšetřujte muslimy nebo budete obviněni z rasismu“

Angličtí policisté se bojí vyšetřovat trestnou činnost páchanou muslimy ze strachu, aby nebyli obvinění a vyšetřováni pro podezření z rasismu, informuje o tom polský politický web Wpolitice.pl

Podle polského webu ukazuje soudní proces s několika muslimskými pedofily v anglickém Liverpoolu na vzrůstající strach anglických policistů vyšetřovat podezřelé muslimy z trestné činnosti a to ze strachu, aby sami nebyli vystaveni šikanování ze strany nevládních organizací, muslimských zájmových uskupení a vládních orgánů pro boj s rasismem a to právě z tohoto obvinění, že jsou rasisticky zaměření na muslimy.

Právě důvod strachu z takovéhoto šikanování policistů bylo problematické vyšetřováni skupiny muslimských sexuálních deviantů, kteří zneužívali britské dívenky. Alarmující je, že se jedna ze zneužívaných dívenek obracela na 15 vládních institucí s žádostí o pomoc, ale všude byla odmítnuta právě z důvodu, že pracovníci institucí měli strach, aby je muslimové a bojovníci proti rasismu neobvinili z rasismu. Podle polského webu to ukazuje na další z negativních stránek politiky multikulturalismu.

Alarmující je, že pracovníci sociální správy v anglickém městě Rotherham byli velice dobře informováni o sexuálním násilí skupiny muslimů, ale ze strachu, aby nebyli obvinění z rasismu, nezasáhli a dívenka byla později dvěma muslimy zavražděna.

Problém se stíháním sexuálních deviantů z muslimské komunity není jediný, kterému se čelí v otázce rasismu. Například v anglickém městě Leicester fyzicky napadla skupina somálských muslimských imigrantek muže požívajícího alkohol a soudce anglického soudu (!) je uznal za nevinné, protože mohly být jako muslimky rozčílené tím, že vidí člověka pijícího alkohol. Dále například v Londýně propustil soud dva muslimy obviněné z opakovaného znásilnění čtyřiadvacetileté ženy a to s ospravedlněním, že nejsou nebezpeční a přiznal obavu, že v případě jejich odsouzení by soud čelil útokům obvinění z rasismu.

Asi největší ukázkou kam vede politická korektnost prosazovaná v dnešní Evropské unii a Velké Británii je příklad řidiče, který měl na svém automobilu vlajku Velké Británie a byl při silniční kontrole vyzván policistou, aby vlajku ze svého automobilu sundal s odůvodněním, že by vlajka mohla být považována za rasistický a urážlivý útok proti muslimským přistěhovalcům. Britský politik Philip Davies by z této události šokován a prohlásil „jak mohu být rasistou, když jezdím s vlajkou své vlasti?“

Naštěstí u nás v České republice nejsme ještě tak daleko jako ve Velké Británii, ale je jen otázka času kdy se i české levici, multikulturním extremistům a Evropské unii podaří „vzdělat“ naše státní úředníky, policisty, soudce apod. k podobnému smýšlení jako se to daří ve Velké Británii.

Autor: Lukáš Lhoťan | sobota 14.7.2012 11:47 | karma článku: 35,19 | přečteno: 2354x