Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PS

Že Al Džazíre lže, je snáď jasné od kedy vznikla. A to je v alahistánoch, považovaná za "umiernenú"

1 0
možnosti
Foto

Rád si dělám na věc svůj názor a tak jsem - čistě ze studijních důvodů - chtěl tu tolik diskutovanou knihu přečíst. Vydržel jsem to něco málo přes 40 stránek. Ale po přečtení tvrzení, že "Každý novorozenec se rodí se klonem k uctívání Alláha, ačkoliv z něj později rodiče udělají žida, křesťana nebo polyteistu"... už opravdu nemělo cenu dál pokračovat.

6 0
možnosti
JD

Unesená "sluníčka" jsou  v péči Ahméééédů, Mohaméééédů či jiných obšťastňovačů koz a ovcí ...

0 0
možnosti
ZB

Předpokládám, že ten kdo vymyslel tuto stupidní policejní akci myslel i na to, že dvě česká děvčata jsou unesena a vězněna v Pakistánu...díky hloupé policejní akci mohou být nyní v ohrožení.Myslel na to někdo?Nebo bylo zadržení a obvinění jednoho člověka za knihu vydanou v roce 2012 tak důležité a neodkladné, že muselo být provedeno v mešitě při modlitbě ozbrojeným policejním komandem...? Teď o té hloupé a zbytečné policejní akci ví celý arabský svět,i v Pakistánu mají televizi....

1 14
možnosti
JM

S teroristy se nevyjednává ! Pokud bychom to vzali takhle,tak si s náma rychle vytřou zadek. Lituji.

13 0
možnosti
JM

O tom vyhoštění píšete jen vy. Je o i nějaká veřejná informace ?

1 5
možnosti
LL

Zde: http://praha.idnes.cz/razie-kvuli-muslimske-knize-d1h-/praha-zpravy.aspx?c=A140426_143938_praha-zpravy_jw se píše: V rámci páteční akce policisté předvedli zhruba dvě desítky osob, především z důvodu ověření totožnosti. V několika konkrétních případech cizinecká policie zahájila řízení o správním vyhoštění, jeden člověk se měl podle Hantáka dopustit trestného činu maření výkonu úředního rozhodnutí.

Zdroj:http://praha.idnes.cz/razie-kvuli-muslimske-knize-d1h-/praha-zpravy.aspx?c=A140426_143938_praha-zpravy_jw

3 0
možnosti