Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Edmund Černá Zmije

3. 10. 2012 6:30
To je hodně divný článek

V podstatě jen označujete dva lidi nálepkou "fašista", aniž byste uvedl jediný jejich názor, který by tuto nálepku zasluhoval. Možná to zasluhují a možná ne, nevím a z článku jsem se to nedozvěděl. 8-oRv

1 0
možnosti

alienated

3. 10. 2012 9:27
Re: To je hodně divný článek

Ano, článek je komentářem pouze k lidem kteří pořad viděli, což je myslím škoda, taky jsem jej neviděl...

0 0
možnosti

OliveraKatarina

3. 10. 2012 5:10
Ha ha, typický Kocáb !!!

Kecy, hnus......RvRvRv[>-]

0 0
možnosti

Krokodyl1

3. 10. 2012 2:29
A co takhle ....

... než něčí názor jednoduše označit jako fašistický, rasistický, xenofobní a hloupý použít argumenty nebo navrhnout jiná řešení? .. Já vím, ono to vypadá hezky učeně a jsou to dokonce tři cizí slova v jedné větě ;-D To, že s něčím nesouhlasím, mi přece nedává právo automaticky druhého takto primitivně onálepkovat. A co když mají s tím problémem pravdu?

2 0
možnosti

gromi

3. 10. 2012 1:04
Co to je za nesmysl?

..."vytvářením ghett a celých vyloučených oblastí, nezaměstnaností, negramotností a podobně" .... Kdo podle vás vytváří ghetta, nezaměstnanost a negramotnost?????????????

4 0
možnosti

SniperCZE

3. 10. 2012 0:48
Sice spatne, ale reseni

Ty strany maj jednu vyhodu - nabizi reseni. Sice spatne a v dnesni dobe velmi casto neprijatelne, ale reseni. Maji stejnou pozici jako NSDAP ve tricatych letech - proste lidem, kteri uz nevidi zadnou nadeji na reseni svojeho problemu, reseni nabizeji a navic takove, ktere se jim libi. Jedinou moznosti jak temhle stranam zlikvidovat moznost neco pokazit je nepustit je k moci, ale to by se i normalni strany museli o cikanskou problematiku zajimat a resit ji. Osobne si myslim ze pokud ne v tehlech, tak - pokud se nic nezmeni - v pristich volbach budeme mit minimalne v moravskoslezskym a usteckym kraji, ale mozna i v parlamentu, fasisty.

3 0
možnosti

SniperCZE

3. 10. 2012 0:52
Re: Sice spatne, ale reseni

a to je jeste ta lepsi varianta vlastne. protoze pokud ani tyhle strany nic neudelaji (at uz z duvodu kaslani na volice nebo proste jen pokud nedostanou prostor) lidi vezmou "spravedlnost" do svojich rukou. A uprimne - radsi uvidim v parlamentu jednoho fasistu kterej stejne nic nezmuze nez obcanskou valku nebo genocidu.

3 0
možnosti
  • Počet článků 25
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 953x
Jsem typický "průměrný Čech", průměrné postavy, s průměrným příjmem i názory. Dění okolo mne ale štve zřejmě nadprůměrně. Proto jsem se rozhodl založit si tento blog.

Seznam rubrik