Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Pan Drahoš bohužel nedokázal sdělit, jaká by ta změna měla konkrétně být.

JInými slovy: chtít změnu samo o sobě nestačí.... Pak to holt končí tak, jako letos.

1 0
možnosti

Autore a propaganda kulturní fronty a kavárny asnad dobře nefungovala?

1 0
možnosti

Asi ne... jinak by byl prezidentem někdo jiný... R^

0 0
možnosti

D75o82r38i92c98a 85I61v74a32n

29. 1. 2018 17:29

Na konci politické tmy není svétlo,ale dno.Jesus is Alive!

0 0
možnosti
Foto

K27a12r28e37l 98C22a68c40h

29. 1. 2018 15:13

Pane Fürste. Jste mladý a tak máte ještě mnoho času před sebou a tedy všechny možnosti otevřené. Vyberte si jednu z politických stran, která konvenuje Vašim názorům. Zkuste v této straně pracovat tak, abyste získal pověst člověka, který umí číst problémy současnosti, predikovat pravděpodobnou budoucnost a navrhovat takové politické kroky, které tuto budoucnost pozitivně ovlivní. Budete-li toto dělat trpělivě a poctivě alespoň 10, či spíše 15-20 let, možná Vás někdo osloví, abyste zkusil kandidovat na presidenta. Budete-li celému národu dostatečně známý svými politickými postoji a dosavadní politickou prací, kterou bude většina uznávat jako přínos pro tuto republiku, můžete mít šanci na zvolení. Musíte však oslovovat a spoléhat se na ty, kteří Vás chtějí volit kvůli Vám samému a ne kvůli tomu, že jste kandidátem proti někomu. Antikampaně s antikandidáty volby povětšinou nevyhrávají, protože nic pozitivního nenabízejí.

5 0
možnosti

Dobrý den, pane Cachu, díky za konstruktivní komentář. Když vezmu, kolik je let našemu stávajícímu prezidentovi, tak mám na vstup do politického života ještě dosti času. Už teď jsem myslím si ale v tomto směru aktivní a zajímám se o tento svět.

Ještě abych se vrátil k anti-kampani. Nevím s čím vyhrál volby pan Zeman, ale pokud to nebyla anti-kampaň, tak nevím, co už potom může anti-kampaní být.

Ale to už je teď asi celkem jedno. Poučen o další zkušenost mohu pokračovat životem dál i přes to, že nejsem se vším v této zemi spokojen. Ale to by asi nebylo na tomto světě, kdyby tomu bylo jinak.

0 0
možnosti
Foto

J44a22k95u87b 82R82o31t93h

29. 1. 2018 15:05

Ne, nemusím "přijmout" zvoleného. Mohu ho tolerovat, mohu vůči němu být v oposici, le nemusím jej přijmout a už vůbec jej nemusím respektovat.;-O

4 1
možnosti

R71a32d17i96m 37K90a87l80a76s

29. 1. 2018 15:04

Tento příspěvek je bohužel jedním z dalších případů nepochopení situace. Mrzí mě, že to tak musím napsat, ale důvod je poměrně prostý. Vždy v této zemi totiž budou staří a mladí, chudí a bohatí. To se zkrátka nezmění. A ke stáří většinou patří opatrnost, obavy a jiný pohled na svět. Totéž platí o rozdílu mezi finančně zajištěními a těmi, kterým se žije hůře.

Tito lidé nikam nezmizí, byť se pochopitelně všichni časem přesuneme z našich domovů na hřbitovy do říše mrtvých. Lidé se totiž v průběhu života mění... což je i jeden z faktorů např. rozvodovosti, ale to je jiné téma.

Je opravdu šokující, že si tuto skutečnost neuvědomili nejen blogeři, ale i v zásadě všichni protizemanovští kandidáti. To, co je podstatné je, nemyslet si, že lze tyto dva pomyslné tábory stmelit v jeden celek (používám toto dělení kvůli zbytečné frázi o rozdělení společnosti, která prostě vychází z lidské přirozenosti a sociálně-ekonomických podmínek). Je spíše nutné vytvořit most, po tomto mostu se vydat a tyto lidi z druhé břehu oslovit. Teprve pak může dotyčný kandidát uspět. Nejvíce se to dařilo M. Horáčkovi, který se k lidem vydal, nalezl k některým cestu a také oslovil nejvíce zemanovských voličů v prvém kole.

Ale jestliže někdo napíše, že se vytratí milovníci jiných pořádků, pak je to fatální omyl, který může vést jedině k tomu, že v další prezidentské volbě vyhraje např. Tomio Okamura.

1 0
možnosti

Nejsem sociolog a proto tomu asi nerozumím tak dobře jako vy... jelikož jsem spíš přes čísla, zajímám se o trendy a ten z posledních voleb ukazuje, že i KSČM nemá nic jisté.

A bohužel pan Okamura bude opravdu za pár let pravděpodobně prezidentem. Protože stejně jako pan Zeman je schopný vyřešit problémy, které neexistují a podat to jako velké vítězství.

0 0
možnosti

V56á52c46l88a16v 28M26a26c61h

29. 1. 2018 14:58

No a já zase vidím světlo na opačném konci tunelu vedoucího z euroabsurdistánu, nikoliv do něj. Je skoro neuvěřitelné že Zeman vyhrál, vzhledem k tomu kolik průšvihů stačil udělat. Ať jsou mu vyčítány právem (pussy, Peroutka) nebo to na něj bylo narafičené např. Brady.

1 0
možnosti

Berte to tak, ze ANTI-nekdo-kampan v poslednich letech na vitezstvi nestaci.

No a jinak, za sociku tu zilo dost lidi, kteri by mohli vykladat, jake to bylo, ale komunismus nezazil ani jeden.

2 0
možnosti
Foto

kdyý ani masivní propaganda neudělá výsledek nad 50%, tak tu budoucnost tam nevidím

1 2
možnosti
Foto

ale bylo to o fous (tedy 150 000 hlasů).... z toho mi plyne, že propaganda sama o sobě zmůže více, než by nám bylo milé. Pamětníci totality holt asi vymírají (nebo jsou stižení Alzeheimerem)

0 0
možnosti
Foto

Dávám karmu a souhlas.

Jen drobná poznámka:

Výsledky voleb beru na vědomí a respektuji. V žádném případě se jimi však nenechám ovlivnit a nepřizpůsobím se.

4 0
možnosti
  • Počet článků 25
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1033x
Člověk, který se zajímá o dění kolem sebe, o finance a pohodový životní styl.

Také jsem si založil web https://finance-snadne-cz.webnode.cz/ ve kterém jsem se zaměřil na vedení osobních financí.

Seznam rubrik