Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

troublemaker cz

20. 8. 2011 0:30
Nechápu,

jak můžete obhajovat nechutné protižidovské, urážlivé výroky ožralého a zfetovaného magora. Nedivím se, že se většina slušných lidí od něj odvrátila, a že se dostal do problémů. Video s tímto incidentem uveřejnila média v celém světě, a omlouvat to " nemocí" je hloupost. To samozřejmě není nic proti módním návrhářům ani proti homosexuálům, ale proti lidem, kteří se chovají jako dobytek.

1 0
možnosti
PA

Pickup Anddropoff

19. 8. 2011 19:25
Sam sobe si jamu kopal

A obycejni lidi klidne dal muzou zit bez jednoho Galiana v mode. A opravte si tu hruzu v teto vete (kdyz uz pisete o mode, zakladni pojmy byste mohl znat nebo aspon umet vygooglit)

"V atmosféře oděvního světa Houte coutre.."

Jinak nevinte prasky nebo alkohol, muze si za to sam, ve spouste lidi vyplave na vrch jejich skutecna povaha pod vlivem alkoholu, clovek si neumi davat pozor na jazyk a rekne, co si mysli.

0 0
možnosti
AR

Don don

19. 8. 2011 17:03
no

myslím si, že se ukřižoval sám. Ožralej jako prase a ještě pod vlivem prášků si pustil hubu na špacír. No a co by měl čekat?

0 0
možnosti

troublemaker cz

19. 8. 2011 17:50
Re: no

R^

0 0
možnosti
IB

isabell

19. 8. 2011 10:17
...

Díky za váš pohled.

Když jsem poprvé zaslechla, co "strašného" měl Galliano udělat, zarazilo mě to, přemýšlela jsem nad tím, jestli mu tazvaně nevlezla sláva na mozek a jestli si pod dojmem své věhlasnosti náhodou nemyslí, že už může naprosto všechno.

Ovšem vzápětí jsem viděla video a nabyla jsem přesně opačného dojmu- že pár rádoby přátel využilo situace, kdy byl návrhář naprosto mimo, (což je z videa a hlavně řeči opravdu jasné) a nejen, že jeho bláboly začali pohotově natáčet, ale ještě ho k nim, dost násilně, provokovali.

A kdo někdy zažil alespoň jedinou pijatiku, kdy přebral a kecal nesmysly, které si střízlivý snad ani v koutku duše nemyslel, musí uznat, že to, co řekl rozhodně není košér, ovšem měli by přihlížet i k tomu, v jakém stavu byl, když to řekl....

0 0
možnosti
PH

petrph

19. 8. 2011 9:47
bohužel.ale jiným způsobem

Už jsem to tu zmiňoval, je správná politická korektnost,a je špatná politická korektnost.Ta správnáje ,po široké diskuzi ve veřejnosti vydána ve sbírkách zákonů.Asi každý pochopí že ve většině civilizovaných zemí už platí zákony o zákazu rasové nesnášenlivosti,urážení osob jiné rasy pronášení rasistických a antisemitských výroků,jakož dokonce fyzické napadání týchž,takže takové jednání je odsuzováno a trestáno.Ba dokonce, v těch skutečně civilizovaných (k těm ještě zdaleka nepatříme) nejen odsuzováno příslušnými státními orgány ale dokonce i médii,společností i širokou veřejností,takže takový pachatel je dehonestován ve srovnatelné míře jako kdyby při jízdě v opilosti přejel dítě.

A jsou takové méně vyspělé demokracie východního stylu s myšlením lidí "ono to sice v zákonu je,ale ten stejně nikdo neposlouchá,stejně kradou hlavně politici,takže když někdo do toho černocha,Žida,homosexuála..kopne tak se nic nestalo a je vlastně hrdina.A když řídí opilý a policajti ho nechytnou,tak taky

0 0
možnosti
LC

lukaschmela

19. 8. 2011 13:01
Re: bohužel.ale jiným způsobem

Dobrý den Petře děkuji za reakci. V tomto se patrně tak úplně neshodneme. Jestliže ony západní demokracie pracují na principu zastrašování , "křížové výpravy"a jako metody používají extrémní hrocení situací, pohyb od mantinelu k mantinelu, lze mluvit o čemkoliv, určitě to však není vyspělost.

Co se týče naší kotliny, zkuste někde do stížnosti na cokoliv uvést dnešní trendy slova diskriminační, nacifikační tendence, pošlapávání práv a svobod apod. Zaručuji Vám, že kolem Vás bude cvrkot. Nebude to však pd tíhou Vašich argumentů a sebeuvědomění si chyb u druhých, ale pouze ze strachu, aby jste stížnost nenafouknul do obludných rozměrů. Tudíž je otázka, zda je to správné.Navíc jak velká skupina je obyvatel, které tyto trendy zvýhodňují, tak velká je ta u které se k těmto věcem nepřihlíží.Navíc osobně mám raději jasno, že mne někdo nesnáší, než pokrytecký úsměv takových, o kterých jsem psal. Mějte pěkný den. Lukáš

0 0
možnosti
LA

Lex Aeterna

19. 8. 2011 3:21
Zlikvidovat diverzanta na motorce...

0 0
možnosti
  • Počet článků 94
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1453x
.

Seznam rubrik