Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Je dobré si všimnout, kdo takové petice podepisuje. Jak petičníci této petice stojí na stejné podstatě jako ti aktivisti, například, kteří tak "bojovali" za Gay Pride..

0 0
možnosti
Foto

"Vědci" jim už došli, podepisuje to kdejaký prodavač kol. :-)

4 0
možnosti

Měl jste pravdu, akorát mě ten blábol naštval. A očekávám, že to tak bude mít i ten, jazykem "elitních vědců" řečeno "rasistickej xenofobní póvl" (aneb 80 % národa). Že si nepřečtou něco o kontraproduktivitě, když už jsou to ti "vědci". ;-D

4 0
možnosti

Kde je v tejto petícií zohľadnená kriminalita a sklony k násiliu medzi imigrantmi, hojne posilňovaná učením islámu? Alebo v dnešnej dobe byť vedcom už neznamená hľadať dôkazy a potom vysloviť teóriu, ale najprv mať teóriu a k nej nájsť dôkazy, ktoré ju podporia? Toto žiaľ nie je veda, ale len účelová lož!

4 0
možnosti

I80v25o 14Ž12á94č34e87k

18. 8. 2015 5:15

Oni určitě existují i vědci, kteří ten blábol podpsat odmítli. Jenže jejich seznam nikde nenajdete.

7 0
možnosti

Doufám, že zdejší diskuze není odrazem inteligence našeho národa. Byli bychom totiž národem primitivů....

0 8
možnosti

Doufám, že jím není tato petice.

1 0
možnosti

M50i40l62a45n 91K21e84s27l

17. 8. 2015 23:27

Když nechtěl prezident jmenovat některé vědátory vysokoškolskými profesory protože byl přesvědčen,že morálně nevyhovují,odpověděli mu akademici,že kandidáti splnili všechny předepsané podmínky.V podmínkách nejsou žádné požadavky na morálku.Předpokládám,že na post vědce rovněž ne.Proč tedy takovéto osoby o kterých nic nevíme si myslí,že mají oprávnění nám radit,co máme dělat.

12 0
možnosti
Foto

Pane Kesl, tito tak zvaní "vědci" nám ale neradí. Oni jen obecně moralizují z výšin své vlastní nadřazenosti odtržené od reality. Kde je tady nějaké vědecké racionální uvažování?

Podle nich je xenofobem a extrémistou každý, kdo odmítá vzít si do vlastní rodiny a živit nějakou cizí rodinu.

To nejsou žádní vědci.

5 0
možnosti

Ze zákulisí ČT řízená proimigrantská ofenzíva bude mít jediný výsledek: narůstající popularitu prezidenta Zemana. Zaplať pánbůh za chlapa, co mluví hlasem lidu jeho krve. Vezmi je pádlem, Miloši, ať se jim v makovici rozsvítí, akademikům..[>-]

6 0
možnosti

Skuteční vědci jsou nejspíš zděšeni, asi tak jako normální gayové z Prague Pride.

9 0
možnosti
  • Počet článků 106
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2295x
Zajímám se o dění ve společnosti a mnohé věci mně připadají absurdní a nehodné 21. století. Nemám rád lživé zpravodajství a komentáře, politickou korektnost a pokrytectví a rád otevřeně nazývám věci pravými jmény.

Píšu jen tehdy, pokud mě něco skutečně "nadzvedne".

Seznam rubrik