Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

Bohužel se mýlíte Vy, pane Mazurku. A nemůžete říci současně, že islám není protizákonný, ale je v rozporu s LZPaS; to je protimluv. Jen se nenašel zatím nikdo, kdo by právně islám v demokratické společnosti odsoudil.

Pokud si nastudujete něco více o islámu, zjistíte, že právo šária není sdělené slovo boží, ale je to ideologie, způsob organizování celé společnosti, nástavba vypracovaná mnoha "učenci" po smrti Mohameda, s tím, že různými metodami rádoby odvozují od Koránu.

Řešením je nepřijmout žádného dalšího muslima a stávající domácí přinutit vzdát se části Koránu. Můj předpoklad je, že to neudělají; pak jim zrušit jakékoli organizování včetně všech modliteben.

0 0
možnosti
Foto

Bohužel jste nepochopil, o čem tady píšu a nepřečetl si ani co k věci píšu jinde. :-(

0 0
možnosti
JP

J50a96n 83P47a61l39l38a77s

14. 8. 2015 2:14

Dobrý večer, souhlasím s Vámi. Ale žijeme ve státě, kde se volby vyhrávají slibem zrušení poplatků u lékaře či za recept a jídlem zadara v nemocnicích.

2 0
možnosti
Foto

Děkuji.

Řečeno slovy klasika (Churchill) - Demokracie je nejhorší způsob vládnutí, ale bohužel neznáme nic lepšího.

0 0
možnosti
VV

Pripada mi to, ze testujete inteligenci diskuteru.

0 0
možnosti
JK

Vždy to někomu nahrává. Však se podívejte na oba póly "sváru". A lůza jako obvykle hraje svoji tradiční roli "užitečného idiota".

0 1
možnosti
Foto

Vy pořád uvažujete v intencích státu.  Momentální situace nemá v tomto systému žádné nenásilné řešení.    Systém nás chytil do pasti násilně vynuceného altruismu, ze kterého by chtěl vyčlenit určitou skupinu lidí.

0 0
možnosti
Foto

Tvrdíte, že jedinou možností a jediným řešením vzniklé současné situace v tomto systému (tedy v zastupitelské demokracii) je násilí?!!

To si jednak nemyslím a už vůbec si raději ani nechci představovat, jak by to v takovém případě podle Vás mělo dál proběhnout.

0 0
možnosti
HP

Hezká idea. Ale bohužel, házíte jen hrách na zeď...;-)

0 0
možnosti
Foto

Já vím. Ale nemůžu si pomoct.

0 0
možnosti
Foto

K81a36r73e71l 48M89á39d93l47e

13. 8. 2015 18:43

Ve všech islamizovaných zemích Západu to jede podle jednotného scénáře. Muslimové začnou mít mírné požadavky, když jich je 1% populace, větší požadavky, když jich je 3% populace, velké a radikální požadavky, když jich je 5% populace. První přistěhovalci klidně krví podepíšou, že budou jak beránci a na žádnou šaríu v životě ani nepomyslí.

7 0
možnosti
Foto

Ano, to je známá pravda.

Ale řešením není tyto lidi "postřílet", ani je jakkoli nenávidět, ale právním způsobem je přinutit buď k opuštění takových středověkých zvráceností jako je právo šaría nebo k opuštění země.

Proto musí být s naším právem neslučitelné právo šaría postaveno mimo zákon, aby se i jeho šíření a propagace staly trestným. Musí platit jednoduché - praktikuješ nebo propaguješ právo šaría - odjíždíš!

0 0
možnosti
IG

Souhlasím s Vámi, jenže ...

Viděl jste snad, že by vláda chtěla o těchto věcech diskutovat?

To samozřejmě nahrává jen neziskovkám a z našich peněz placeným různým Hate Free.

Já osobně nevidím jinou možnost, než proti takovému jednání protestovat.

Pokud Vy ji vidíte, pak nám ji sdělte.

To co se děje, je jen akce, která vyvolává přirozenou reakci.

4 0
možnosti
MT

Prostě příště nevolit ty, kteří toto svinstvo podporují ! Protesty, jak vidíme, nemají pro vrchnost žádný vliv.

0 0
možnosti
  • Počet článků 106
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2268x
Zajímám se o dění ve společnosti a mnohé věci mně připadají absurdní a nehodné 21. století. Nemám rád lživé zpravodajství a komentáře, politickou korektnost a pokrytectví a rád otevřeně nazývám věci pravými jmény.

Píšu jen tehdy, pokud mě něco skutečně "nadzvedne".

Seznam rubrik