Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JC

EU se nám stala stejným nepřítelem jako kdysi Třetí říše. Horším než Rakousko-Uhersko nebo Sovětský svaz.

3 0
možnosti
PP

Píšete podobně jako řady jiných demagogických balamuntů. Jsem rád, že se můžete takto vyjadřovat a odhalovat. Dovedu si představit vaši odvahu před třiceti lety, kdy tady bylo sto tisíc Rusáků. Jste legrační, až neuvěřitelní.

0 5
možnosti
Foto

Já si pamatuji jak v Červeném Újezdě u Bíliny byli  v roce 2007- 2008 emigranti. Byly to bývalé kasárny po sovětské armádě. Policie ČR tam pomalu byla jak doma. stále se mezi sebou rvali jak koně. Byli tam i muslimové ale přesně si státy už nepamatuji.  Jídlo jim podávané odmítali jíst a vyhazovali to z oken. Měli možnost chodit ven a všude v okolích vykradli zahrádkářské kolonie a snědli jim úrodu. V autobusu jezdili ze zásady zadarmo.  Pokud se řidič odvážil jim něco říct, tak jej zbili. V autobusu rozřezali sedačky, a pak jeden autobus zapálili. Tohle jestli nás  opět čeká ...

7 0
možnosti
MN

Evropa svým odhlasováním kvót nyní celá (nejen Německo) oficiálně pozvala muslimy do Evropy. Podívejte se, co nás čeká:

http://www.liveleak.com/view?i=ae6_1442713165

V Dánsku v těchto dnech pochodovaly stovky, možná tisíce muslimů, nesli vlajky Islámského státu, křičeli Alláh Akbar a žádali zřízení chalifátu v Dánsku.

Fico sám nic nezmůže, ale zaslouží hluboký respekt za trvání na svém postoji.

7 0
možnosti
TB

Tak nějak po tom všem mám takový blbý pocit, že dalším krokem bude schválení jednotného evropského standardu o uprchlících, který bude znamenat, že uprchlíci budou mít nárok na stejnou podporu, ať už budou kdekoli. Takže uprchlíci v Rumunsku dostanou stejné kapesné jako ti v Německu Rv

6 0
možnosti

To je poměrně logická úvaha. Všude všem stejně. Uprchlíkům. R^

1 1
možnosti
  • Počet článků 106
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2295x
Zajímám se o dění ve společnosti a mnohé věci mně připadají absurdní a nehodné 21. století. Nemám rád lživé zpravodajství a komentáře, politickou korektnost a pokrytectví a rád otevřeně nazývám věci pravými jmény.

Píšu jen tehdy, pokud mě něco skutečně "nadzvedne".

Seznam rubrik