Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DC

Bohužel to není jen kupředu levá, ale i kupředu pravá. Protože například zmíněný Kiska byl kandidátem hlavně pravicových stran.

A vidíme to i u nás, kdy tzv. pravicové strany (ODS) byly spíše proti EU, ale jakmile se jim otevřela korýtka a možnosti kariéry v EU strukturách a dotačních fondech, tak najednou otočily a nyní už jsou poslušně probruselské.

0 0
možnosti
FP

Oni maji na slovensku nejake pravicove strany? Ja myslim, ze nikoliv - podle programu je to tam stejne jako u nas, tedy velkej chumel extremnich levicaku v parlamentu a mimoparlamentni konci nekde kolem umirneneho stredu. Vzdyt vsechny do posledni v dusledku zvysuji dane, ubiraji prava a svobody, pridavaji regulace, spiclovani atd. Ze se nekdo nazyva pravici a ze ho pravici nazyva ten nejpodobnejsi z podobnych (ale oficialne levicovy), to jeste neznamena, ze je pravici. Vzpomente na TOP a spol, to je takova socdem pro lidi, kteri jsou prilis cool na to aby nosili oranzovou. Jinak program, metody i vysledky jsou jak pres kopirak.

Tedy kupredu leva!

0 0
možnosti
JK

Slovensko bohužiaľ nemá šťastie na prezidentov. Najskôr to boli traja šašovia - jeden lepší ako druhý. A teraz máme iniciatívneho b1bca, ktorý by sa do washingtonskej a bruselskej radnice najradšej strčil celý aj so svojím prezidentským palácom...

2 0
možnosti
Foto

Takhle otevřeně pohrdat míněním občanů si nedovolila ani neblahé paměti státostrana KSČ a její vláda ČSSR. Ta za tím účelem lhala, že mluví jménem všeho lidu, kdežto současní politici otevřeně prohlašují, že je názor občanů nezajímá. Musím ale uznat, že nynější mocipáni mají nevýhodu v tom, že pořád ještě existuje svoboda slova. Hlavní sdělovací prostředky a politici se sice snaží jiné názory překřičet a onálepkovat za rasistické, xenofobní, populistické atd. atd., jejich úsilí však zatím nenese příliš ovoce. Doufejme, že svoboda slova nám vydrží minimálně do úplné islamizace EU. Pak se děj vůle Boží.

2 0
možnosti
PB

..... nóóó, a nyčko ešče mosime ty námořníky kulturně zařadit,- začal bych maďarštinou a plynule přešel do slovenštiny VEU! R^

0 0
možnosti
JH

J67a63n 21H29a33v67r56d13a

9. 8. 2015 8:59

Tak od Kisky se není čemu divit. USA penězi zaplacený sluníčkový multikorektní a všehoschopný prezident.

1 1
možnosti
JP

Poměrně laciné. Referendum vyhlásila obec, která na přijmutí nebo omítnutí migrantů neměla vůbec vliv. Asi jako kdyby si spolek zahrádkářů odhlasoval, že nechce na zahrádkách krtky a pak si stěžoval, že tam ty krtky pořád mají.

1 12
možnosti

P88e20t11r 63Š76t63ě16p

8. 8. 2015 21:34

Stačí si vzpomenout na referendum, kde Irové odmítli euroústavu. To sice takhle okatě ignorováno nebylo, prostě se opakovalo, dokud všichni nepochopili, jak mají hlasovat. Pokud by nepřijali napodruhé, hlasovalo by se potřetí a klidně i 10x.

13 0
možnosti
Foto

Přímá demokracie je cesta k ničím neomezenému populismu. Politici musejí mít odvahu dělat i nepopulární kroky. Správa státu nemůže záviset na aktuálních výkyvech veřejného mínění.

2 10
možnosti
Foto

Obecně s tím mohu souhlasit, to ano.

Ale v kontextu tohoto konkrétního případu jde o zcela irelevantní (a dle mého soudu i velmi zavádějící) vyjádření.  

Buďto jste vůbec nepochopil o čem tento případ je (pak čtěte pozorněji a nejlépe na více zdrojích a teprve poté se vyjadřujte) nebo, zastáváte-li tady a v této věci skutečně názor, že v Gabčíkovu šlo a jde o nějaký "aktuální výkyv veřejného mínění a populismus", který "odvážní Slovenští politici v rámci správy státu velmi správně odmítli", pak tento svůj názor raději zpracujte na svém blogu.

 

Já si něco takového v žádném případě nemyslím a budu se na váš takový případný výtvor těšit.

12 0
možnosti
JH

J39a89n 29H19l83e61d92í65k

8. 8. 2015 17:17

první podmínkou by měla být sterilizace a TAKÉ zdrav stav,-- jinak  ŽÁDNÝ STÁT v evropě ROZPOČET DO 10  LET  NEUTÁHNE  !!!!!!!,-- kdo ovládá malou násobilku--- musí souhlasit

7 0
možnosti
LN

L98a43d65a 26N69o64v39a84k

8. 8. 2015 17:10

referendum ve státě, kde většina lže, podvádí a nemalé množství lidí krade a přikrádá....?;-D

Třeba otázka... Chěli byste chovat kozu, nebo aby sousedovi chcípla.....?;-D

S referendama se u nás běžte vycpat... Znovu bych ten nápad zkusil tak za 50 let...

0 7
možnosti
  • Počet článků 106
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2268x
Zajímám se o dění ve společnosti a mnohé věci mně připadají absurdní a nehodné 21. století. Nemám rád lživé zpravodajství a komentáře, politickou korektnost a pokrytectví a rád otevřeně nazývám věci pravými jmény.

Píšu jen tehdy, pokud mě něco skutečně "nadzvedne".

Seznam rubrik