Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

J69i94ř47í 92R72o88d

19. 8. 2015 10:19

Malých lidí, jako jste Vy, je v tomto národě, bohužel, většina:-(

0 1
možnosti
Foto

P51a47v92e17l 43P25e63c13h

18. 8. 2015 12:24

Nechápu ten odpor k výzvě. Vědci jsou zvyklí pracovat s fakty a tak vyzvali, aby se i zde lidé snažili pracovat s fakty. Nic jiného, jenom výzva chovat se rozumně a kultivovaně.

Tak proč jim vyčítáte, že nedali žádná fakta a řešení? To přece ani nemohou - jsou to vědci ve svých oborech. A jako takoví nebudou mluvit do jiných oborů, mohou jen vyjádřit své znepokojení, že se v tom jiném oboru jedná na základě emocí a ne faktů.

Pokud jde o vaše "prokazatelná" fakta uvedená v blogu, slyším je prvně. Jste si tedy jistí, že jsou prokazatelná a podložená, když se o ně tak opíráte?

7 3
možnosti
Foto

Pane Pech, jenže tito "vědci" v jejich výzvě sami prokazatelně s fakty nepracují a vyzývají nikoli na základě faktů, ale jen na základě domněnek a lží. Pracují zde pouze s emocemi. Jinak by jejich výzva nemohla vypadat tak, jak vypadá.

Skuteční vědci by totiž vycházeli z reálné situace podložené čísly a byli by si vědomi skutečných hrozeb plynoucích z přívalu milionů (převážně ekonomických) běženců. A rozhodně by jen planě nemoralizovali a nevyzývali k zabezpečení všech bez ohledu na naši vlastní bezpečnost.

4 2
možnosti
MM

Vyslovili svůj názor k situaci kolem imigrantů, který se vám nemusí líbit. Kde jsou ty lži, klamy a polopravdy?

9 2
možnosti
MM

Pane Mazuro, od vás, jako autora článku, jsem očekával více než mínus. No ale každý podle svých možností.

3 0
možnosti
RH

Petice jen vyzývá ke kritickému myšlení, odmítání lží a polopravd a omezení prostoru extrémistům. Jde jen o pokus o kultivaci diskuze. Ať už si o uprchlicich myslíme cokoli, pak málokdo může otevřeně obhajovat lži, neonacisty nebo nějakou hysterii...

9 3
možnosti
SB

Neonacisty opravdu může podporovat málokdo, avšak jde o to, co si kdo představuje pod pojmem "neonacista".

Já striktně odmítám přistěhovalce a za neonacistu se nepovažuji už proto, že je odmítám na území své vlastní země a neprosazuji nijak to, aby si Češi dělali jakékoli nároky na cizí území.

12 0
možnosti
Foto

A ted jeste ten prehled lzi :-)

7 3
možnosti
AS

A75d83a81m 85S84t80a73v15a

18. 8. 2015 10:13

"...prudký nárůst xenofobie...parazity...vraždili a znásilňovali.... holubičího národa.... ztrácí lidskost a zdravý rozum...":  nic jiného než účelová bolševická a duhová ideologie....

7 2
možnosti
ZH

klasický akademický blábol separatistů s krycím jménem "Vědci". Kdyby raději sbírali zátky od chlastu, aby bylo na léčení a sociální dávky pro rodiny běženců... Možná, že by stačilo, aby si každý vědec vzal domů 5 až 6 rodin. Nevím ale co by tomu řekli manželky vědců. Zřejmě by se na ně hněvali.[>-]

10 3
možnosti
AS

A38d64a10m 83S67t17a67v92a

18. 8. 2015 9:42

Pročetl jsem si tu petici a uvědomil jsem si, že se jedná o svévolně účelové až bulvární - naprosto nevědecké!!!  zevšeobecňování jistých problémů, které zmítají každou společnost v kterékoliv nervózní situaci, a ve skutečnosti se i v tomto případě navíc jedná o opakované mrskačství druhých, tak jak k  tomu  své stoupence vedl Václav Havel.

25 2
možnosti
Foto

Děkuji za Vaše trefné vyjádření.

Mám naprosto stejný názor, který mě proto také vedl k napsání tohoto blogu.

5 0
možnosti
  • Počet článků 106
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2295x
Zajímám se o dění ve společnosti a mnohé věci mně připadají absurdní a nehodné 21. století. Nemám rád lživé zpravodajství a komentáře, politickou korektnost a pokrytectví a rád otevřeně nazývám věci pravými jmény.

Píšu jen tehdy, pokud mě něco skutečně "nadzvedne".

Seznam rubrik