Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZK

Absolutní a neuvěřitelná demagogie. Je jedno, jestli to řekl Jan Werich, důležitější je, zda se mně Luďkovi Mazurkovi, onen vymyšlený text líbí.

3 0
možnosti
Foto

Prosím Vás, paní Kaufmanová (a nejen Vy), umíte číst?

Dokáže pochopit hloubku tohoto Vašeho lživého a irelevantního vyjádření vůči mé osobě? Vždyť Vy jste vůbec nepochopila, o čem můj článek je! Vy jste ho možná ani nečetla.

Dokážete pochopit, že jsem psal o tom, že nejde o to, zda se onen výrok mě či komukoli jinému líbí či nelíbí, ale o to, zda je či není pravdivý a o důsledcích této věci? ;-(

Dokážete pochopit, že islám je skutečně velmi nebezpečnou mocenskou ideologií podobnou nacismu?

Dokážete pochopit, že jeho právo šaria je v příkrém rozporu s Listinou základních práv a svobod?

Dokážete pochopit, že jakákoli obhajoba šovinistického islámu z úst ženy je něco naprosto absurdního? 8-o

Dokážete pochopit, že kdokoli a jakkoli obhajuje zvěrstva plynoucí z islámu, které můžete dnes a denně reálně vidět na příkladu Islámského státu a v islámských tzv. no-go zónách kdekoli v západní Evropě, je hoden pouze opovržení?

Je mně líto. Rv

0 0
možnosti
ZK

"Problémem citátů na internetu je, že často nejsou pravdivé," Abraham Lincoln.

1 0
možnosti

pan Mazurek zapomněl dodat, že už Ježíš Kristus varoval před zavedením elektronické evidence tržeb. A pokud nevaroval, je to jedno, protože důležité je, zda je to pravda.

Stejně tak už mistr Jan Hus upozornil na chorobnou závislost mládeže na Facebooku. A J.A.Komenský už za svého života doporučoval používat internet.

2 0
možnosti
Foto

Děkuji za "podnětné a věcné názory" k mému článku od "velmi zajímavé" vzájemně se podporující a známé zdejší skupiny diskutujících, která se zde sešla pohromadě, která však, jako obvykle, vůbec nic nepochopila nebo nechce pochopit, protože buď neumí nebo záměrně nechce umět číst. ;-D

Jakkoli odpovídat by zde proto bylo čistou a zbytečnou ztrátou času.

Přeji všem hezký den. :-)

0 0
možnosti
MS

Je docela možné, že Werich něco takového řekl. A jsem si jist, že kdyby tento jeho výrok někdo zveřejnil před uprchlickou krizí, nikoho by to nijak zvlášť nenadchlo, ani nepohoršilo a maximálně by se ozval někdo z české muslimské obce. :-)

0 0
možnosti
Foto

Myslím, že chybný je výraz "fotomontáž". 

Samozřejmě, to co vidíme, tedy fotografii Jana Wericha (nikoli z té doby) a jeho text by se fotomontáží sice technicky nazvat dalo, ale žádný smysl to nedává.

Protože fotomontáž zkresluje skutečnost a tady k žádnému zkreslení nedochází.

Kdyby dnes někdo zaplatil 30.000,- Kč plus DPH, vzal fotku VH a přimontoval k tomu: nápis: Pravda a láska musí zvítězit nad lží a nenávistí! (M. Gandhí), tak by se také nejednalo o fotomontáž.

0 0
možnosti
Foto

Ten výrok je ahistorický. Že by se nacisté vůči Čechoslovákům někdy tvářili mile, tak to rozhodně neplatí. A zvláště ne v r. 1938. A že by používali taktiku, kterou měli údajně použít mohamedáni, se říci nedá.

0 0
možnosti
VV

Tak se o tom prosim rozepiste. Nebo pokud o tom poradate nejake seminare, tak kdy a kde a ostatni podrobnosti.

1 0
možnosti
PS

Proti demagogii a propagandě , která zasytila media v touze být vstřícnými vůči vlně tzv. utečenců, kteří v nekonečných počtech obohacují Evropu, je nějaký výrok pana Wericha kapkou v moři, navíc, pokud nám dění ve světě vytváří všechny předpoklady , myslet to stejné co pan Werich / nebo ten , kdo tu větu vymyslel/.

1 2
možnosti
JR

J58a73r11a 31R20a35n81k

7. 11. 2015 4:43

A proto je jedno, jestli to rekl? Pak zde pouzivejte ono tak uzivane "pravdolaskar"Rv

0 0
možnosti
JH

Opravdu netuším, proč do tak blbé debaty vůbec vstupuji. S J.W. jsem se párkrát i pracovně sešel (já kluk po vojně) a velmi ho obdivoval jako umělce i člověka. Pokud něco takového řekl, nebo napsal (a nevylučoval bych to), určitě v tom byla i ironická nadsázka. Dělat z toho vědu je opravdu blbéééé!;-O Jak by asi konstatoval JW.8-o

7 0
možnosti
VV
Foto

To, zde mate jasno, jste jiz dokazal u tohoto tematu v rade debat ... Zrejme tedy krome jasna mate i pocit nutnosti to cele hlasat do sveta ;-D ..... no, dobra .. ale jestli vam opravdu prijde normalni a v poradku pripadne zneuzivani timto zpusobem, tak podle me naopak neco v poradku neni :-/

11 0
možnosti
LV
  • Počet článků 106
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2295x
Zajímám se o dění ve společnosti a mnohé věci mně připadají absurdní a nehodné 21. století. Nemám rád lživé zpravodajství a komentáře, politickou korektnost a pokrytectví a rád otevřeně nazývám věci pravými jmény.

Píšu jen tehdy, pokud mě něco skutečně "nadzvedne".

Seznam rubrik