Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PB

..... áááá, tak nebylo by vod věci ty mladý sluníčka přesvědčit, že se svěcená voda s Kohoutovým spermatem dá aj koštovat ! Šak mladí lidi prej dneska rádi experimentujou ;-D ...... a tohle by bylo opravdu nejvíííc !!!

1 0
možnosti
PV

Pana Konvičku neznám, nebudu tedy hodnotit.

Ale několik aktivit toho druhého pána jsem viděl, vyslechl rozhovory, čili ty otřepané neobolševické názory a dle toho by se zdálo, že vysoké školství je na tom bídně. Nemyslím, pracuje tam většina velmi kreativních a bystrých lidí, spíš je to otázka na vedení jeho fakulty, tady občan opravdu nechápe, jak může mlčet.

3 1
možnosti
JK

Kohout není v pořádku. Konvička taktéž. Dle mého názoru jde pouze o dvě strany jedné mince...

5 6
možnosti
OP

Bláznů na vysokých školách je spousta, jen se tolik nezviditelňují, jako jmenovaní dva pánové. Student, který nerozpozná blázna od normálního člověka, má nakročeno nést štafetu bláznovství dalším generacím - ať je sranda :-)

0 0
možnosti
JK

Student to většinou pozná. Oba tito pánové ani nemají zájem oslovit svoje studenty.... tedy možná ano, ale je to nereálné...:-)

2 0
možnosti
JR

J19a17n 29R91á41ž

16. 8. 2015 16:31

Kohout je zcela jasně nejenom morálně, ale osobnostně disfunkční bytost. To, že škola, kde působí nijak nereaguje, je natolik alarmující, že by měl zřizovatel zakročit. A neodvolávejte se na akademicke svobody. Zřizovatel právo zakročit takovem případě má.

13 0
možnosti
PT

P83e82t27r 24T30o89m59e30k

16. 8. 2015 17:49

A to že škola na jeho prasárny nereaguje je natolik alarmující, že to zavdává důvod k jednání. Jaká škola toho úchyla zaměstnává ?

5 0
možnosti