Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JB

Je to možné vysvětlení a dobré. Ale nyní už mi vše připadá jako neuřiditelný spád událostí, něco jako velká voda o které se neví co všechno zničí.

1 0
možnosti
JL

Není to náhodou tím, že ho řídí politici? Třeba takový Adolf ten byl konzistentní.

0 0
možnosti
VK

Dnes s Vámi nesouhlas. Rv

Německo (= politici) mohlo jednat jinak, ale jednalo pod vlivem falešného humanizmu, přehnaného uctívání a prosazování lidských práv, ztráty zdravého rozumu.

1 0
možnosti
Foto

Já ale Německo neomlouvám. Právě naopak!

Už jsem ho také vícekrát za jeho přístup velmi kritizoval. Tady se jen pokouším na věc podívat z jeho pohledu a snažím se jeho chování pochopit. Jinak bych si totiž musel myslet, že se paní Merkelová zbláznila.

4 0
možnosti
JR

J95a43n 78R44á28ž

22. 9. 2015 13:20

Co si může nebo nemůže Německo politicky dovolit 70 let po válce, kdy mnohokrát prokázalo, že je dnes jiný stát, než byl ten,který vyvolal dvě šílené války, je námětem pro diskuze politologů a historiků, ne politiků, kteří mají řešit velký průšvih.

Taď je Evropa v situaci, že ji Německo ovládá ekonomicky a jak je vidět, snaží se jí tvrdě ovládat i politicky. V Řecké krizi vláda Nemecka dala všem najevo, že se nijak neohlíží , při sledování svých cílů, na ostatní. Prostě po staletí platná politika všech německých vlád, od Bismarcka po Merkelovou, "Vše pro Německo" (Alles für Deutschland) je konstantou a nemá na ní vliv ani prohraná válka, ani okupační správa, ani EU.

Musíme se s tím naučit žít, ale nesmíme mít pozici lokajů.

S imigranty se ukázalo, že Merkelová není politik schopný racionálního myšlení, že není schopna překročit svoji ženskou podstatu a nechává se unášet emocemi. Politik, který udělá krok A a nemá promyšlené racionální a reálně aplikovatelné kroky B-Z, není dobrým politikem.

Což je zřejmě největší problém nejenom Německé, ale i celoevropské politiky.

3 1
možnosti
PH

Souhlasím s Vámi, nesouhlasím s názorem na p. Merkelovou. Myslím, že to má velmi dobře propracované. Ekonomicky ovládla v podstatě EU, ale nyní pracuje na politickém ovládnutí, o to se zatím musela dělit.

2 0
možnosti
  • Počet článků 106
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2295x
Zajímám se o dění ve společnosti a mnohé věci mně připadají absurdní a nehodné 21. století. Nemám rád lživé zpravodajství a komentáře, politickou korektnost a pokrytectví a rád otevřeně nazývám věci pravými jmény.

Píšu jen tehdy, pokud mě něco skutečně "nadzvedne".

Seznam rubrik