Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PK

P43e40t31r 73K54a14p38l74a59n

31. 10. 2015 10:50

Doufám, že podobné zprávy, které o nás rozšiřují různí činitelé EU, povedou k tomu, že zájem "uprchlíků" o azyl v naší zemi zůstasne i nadále minimální. Všechno zlé může být k něčemu dobré.

0 0
možnosti
IC

Páni, tak takhle "pracuji" v Bruseli. A nejen tito, pánbů s námi ......

1 0
možnosti
Foto

Je smutné, když sama Evropská komise proti rasismu zjevně netuší, co je  rasismus....

5 0
možnosti
PB

...... ááá, tak nebral bych té slinty nějak vážně, - je to nezajímavé, vo ničem, nezávazné, prakticky bez dopadu na vnitrostátní politiku,- jim v tem skleníku stále nedochází, že jejich přemrštěný aktivity jsou ve všech směrech kontraproduktivní a odpor ke všem institucím v rámci evropského společenství jenom roste a sílí ...... tak je necháme vykecat a pojedem si po svým, nééé ?!

1 1
možnosti
Foto

Nevím, jestli to třeba nechcete nějak ironizovat, ale odpovídám - ne.

To není totiž vůbec žádná legrace. Na základě těchto zpráv se u nás totiž připravují tvrdé změny a úpravy zákonů - budou se například zvyšovat pravomoci paní Šabatové, měnit trestní zákoník, apod.

To vše jen na základě zčásti nepravdivých, nepodložených a vyfabulovaných zpráv, předaných ECRI od naprosto nedůvěryhodných zdrojů a lidí, vydávaných za jedinou pravdivou realitu.

A o tom, že se tady lživě pomlouvá Česká republika, ani nemluvím!

6 0
možnosti
TG

T48o33m16á18š 17G91a43y95e77r

18. 10. 2015 14:10

R^ Dík za informaci. Skutečně "pozoruhodná práce" jedné evropské komise. Další z důvodů aby ČR opustila EU, nevěřím v její reformovatelnost.

7 0
možnosti
Foto

Děkuji Vám také, pana Gayere! :-)

To už totiž není žádný omyl či nedostatek, to je - systém!

4 0
možnosti
Foto

Dva citáty:

1)  »Anthony Browne konstatuje, že nařčení názorového oponenta z „homofobie“, „rasismu“, „fašismu“ či ‚sexismu“ slouží jako nástroj politické korektnosti k vynucení si cenzury a potlačení odlišného a politické korektnosti nepohodlného názoru. Novinářka Saša Uhlová z Deníku Referendum uvádí, že v dnešní společenské diskusi nefunguje termín rasismus jako analytická kategorie, nýbrž jako nadávka vůči tomu, kdo je za rasistu označován.« — https://cs.wikipedia.org/wiki/Rasismus

2)  »Znepokojuje mne v posledním čase, jak hladce vstoupil do veřejné debaty termín „islamofobie“ a s jakou rutinou je užíván. Fobie je psychiatrický termín pro zcela nepodložený, panický strach, kterého by se nemocný většinou rád zbavil a často sám vyhledá pomoc lékařů; terapie může být podporována léky. Od které chvíle se představa, že různé filosofie, ideologie a náboženství mají často nevyhnutelné společenské důsledky, stala duševní nemocí? Ať je náš úmysl sebelepší, nikdy bychom neměli nabýt dojmu, že je natolik správný, že odporovat mu může jen blázen. Své názorové odpůrce nálepkoval jako duševně nemocné naposledy v 60.-80. letech Sovětský svaz. Mám dojem, že i v dnešním čase je užívání termínu „fobie“ prostě způsobem, jak někoho společensky vyřídit a jeho názory se nemuset zabývat.« — evangelický farář Tomáš Pavelka v letním dvoučísle časopisu Český bratr

5 0
možnosti
  • Počet článků 106
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2295x
Zajímám se o dění ve společnosti a mnohé věci mně připadají absurdní a nehodné 21. století. Nemám rád lživé zpravodajství a komentáře, politickou korektnost a pokrytectví a rád otevřeně nazývám věci pravými jmény.

Píšu jen tehdy, pokud mě něco skutečně "nadzvedne".

Seznam rubrik