Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PJ

Zeměkoule je přelidněná. Na tom se shodne většina střízlivě uvažujících. Takže když začne pozvolna klesat počet obyvatel v Evropě, tak se nic zlého neděje. Nevím proč by se to mělo řešit masívním dovozem černoušků z centrální Afriky.

1 0
možnosti
Foto

Pokud někdo migruje, tak je to logicky muž. Nazývat to zbabělostí je nepochopením situace. Že by někdy v budoucnosti začaly migrovat ženy bez mužů je utopie.

1 10
možnosti
Foto

Hodně podnětné!R^

8 0
možnosti
MK

Byť se to někomu může zdát úsměvné, tak jste uhodil hřebíček na hlavičku R^. Ale všichni při řešení problému zapomínáme na našeho brněnského vědce G. Mendela. Genetika je genetika a kvantita kvalitu málokdy nahradí.

7 0
možnosti
Foto

Žen máme dostatek.

Co hapruje je pobídka k tomu, aby měly děti. Mít je totiž znamená značné znevýhodnění na řadu let.

Nově příchozí na to také rychle přijdou a zařadí se mezi stávající. Porodnost opět poklesne.

3 1
možnosti
Foto

Máte pravdu v tom, že tady opravdu chybí větší podpora toho, aby naše ženy měly a mohly mít více dětí. To by bylo potřeba určitě změnit.

Ale nemáte pravdu v tom, že žen máme dostatek.

Statistická čísla hovoří o něčem úplně jiném - tj. o jejich fatálním nedostatku již dnes. Nemluvě o tom, co s stane, pokud do Evropy přijdou milióny převážně mladých samostatných mužů!

7 0
možnosti
  • Počet článků 106
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2295x
Zajímám se o dění ve společnosti a mnohé věci mně připadají absurdní a nehodné 21. století. Nemám rád lživé zpravodajství a komentáře, politickou korektnost a pokrytectví a rád otevřeně nazývám věci pravými jmény.

Píšu jen tehdy, pokud mě něco skutečně "nadzvedne".

Seznam rubrik