Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Plně souhlasím! Hrozba islamizace Evropy je snad ještě horší, než byla realita Hitlerovy nacifikace, nejprve Německa a potom i dobyté Evropy.

Hitlerovi se podařilo uchvátit moc "demokratickou" parlamentní cestou a podlehneme-li našim "pravdoláskařům" a evropským "lidskprávníkům", budou naše děti a nejpozději vnuci žít a trpět pod tyranií islámského fanatizmu ze 7. století.

3 0
možnosti
MK

R^ Nejjednodušší obranou českého prostoru je: žádného muslima do našich končin nepustit.

V EU vyvolat konstruktivní diskusi právě o rozporu LZPaS a islámské ideologie.

4 0
možnosti
MR

Problém je že demokracii má vytvořit nedemokratická posttotalitní společnost, její "dělnická" vrstva a ostatní vrstvy byli likvidovány, u nás komunisty na druhé straně odboráři... .

Nemůžeme většinovou společnost postavit mimo zákon, právě uprchlický exodus a černý islám ukazuje na náš pravý stav společnosti.

Postačí se podívat na naše silnice, zavedený mafiánský systém na všech patrech společnosti a dojení systému, neustálé skandály, korupce, vykořisťování starých a nemocných, nesnášenlivost vůči těm jež jsou vlastní pílí úspěšní a mají vlastnictví, jakmile část společnosti se ozve druhá část ji zavalí posměšky, potřeba veřejného nepřítele. my a oni ... .

Společnost je prostě "mrtvá" a v agonii a zvyšující se tlak exodu bude více zviditelňovat náš pravý stav a schopnost našich protireakcí a ty ve společnosti jsou nulové.

1 0
možnosti
Foto

J40i35ř17í 39K67i38n52d84l

23. 10. 2015 20:07

Muslim je vyznavač islámu.

4 0
možnosti
Foto

Jiná možnost je.  Důsledné dodržování přirozeného práva.  Jenže to se zase nehodí naší parazitické vládnoucí kastě.

0 4
možnosti
LS

L16i25b27o85r 54S77y18n37e65k

23. 10. 2015 20:12

Můžete nějak definovat přirozené právo, prosím?

2 0
možnosti
  • Počet článků 106
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2295x
Zajímám se o dění ve společnosti a mnohé věci mně připadají absurdní a nehodné 21. století. Nemám rád lživé zpravodajství a komentáře, politickou korektnost a pokrytectví a rád otevřeně nazývám věci pravými jmény.

Píšu jen tehdy, pokud mě něco skutečně "nadzvedne".

Seznam rubrik