Gábl zadarmo!

Páni! Konečně se v poslanecké sněmovně řeší zásadní a důležitá otázka! Lidi, neblázněte, nemůžeme chtít po našich představitelích a vzorech, aby ze svých ubohých potravinových přídělů, platili daň.

Při představě sedřených, upracovaných, potem zbrocených poslanců, se ptám - proč by tito chudáci, kteří by kvůli nám do ohně skočili, měli platit daň z obložených chlebíčků?

Vždyť my, obyčejní lidé, jsme v ně důvěru vložili, o našem blahu je nechali rozhodovat a o naši zemi se poctivě starat. Což samozřejmě s nejlepším svědomím a při plném vědomí, činí.

Proč by naši milovaní poslanci měli ještě navíc do státního rozpočtu tímto způsobem přispívat? Vždyť toho pro nás tolik dělají. Každý den za nás svou kůži nosí na trh, každý z nich by si kvůli nám od huby poslední sousto odtrhl.

Poté, co se jeden neposedný pán rozhodl zdanit v kantýně sněmovny svačinky a dokonce tekutiny, poslancům vzrostly výdaje přímo nehorázně, Nemůžeme jen tak přihlížet a mlčet. Zastaňme se těch nebožáků. Nenechme je hladovět! 

Tento návrh musí být k projednání v první řadě, na prvním místě! Vždyť my, občané této země, máme privilegium práce. Máme tedy dostatek možností vydělat na to, abychom mohli eventuální trhlinu v rozpočtu dorovnat. Zvyšme tedy daně. Zvyšme daně na základních potravinách. Každý je potřebujeme, tedy za ně připlatit musíme. Zvyšme daně na podstatných potřebách k řádnému žití. Zvyšme daň z příjmu.

A proč tedy jednat o ceně, dejte jim gábl zadarmo!

 

LS

 

 

 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Lucie Skřivanová | středa 16.11.2016 2:48 | karma článku: 28,57 | přečteno: 757x
  • Další články autora

Lucie Skřivanová

Zlí řidiči autobusů

4.2.2023 v 18:34 | Karma: 34,98

Lucie Skřivanová

Straší nás virus nebo tisk?

23.10.2020 v 8:42 | Karma: 16,14

Lucie Skřivanová

Lhostejnost nebo strach?

24.4.2017 v 0:55 | Karma: 22,57