Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

LucieP.

2. 2. 2008 17:57
Dekuji

za doporuceni,uz o tom taky zacinam premyslet..nakonec se totiz ukazalo,ze tam mam silny zanet a prisla jsem pry za 5min12..jenze telefonicky mi bylo receno,ze otok je normalni,tak sem tam sla az za tyden.okamzite mi udelali takovy zakrok,na ktery do konce zivota nezapomenu..mozna,kdyby mi dali antib.hned..a to je teprva zacatek,takze uz muzu jen vsem vzkazat,otok po vytrhlem zubu moudrosti nikdy nepodcenovat,,vim o cem mluvim..

0 0
možnosti

Jitka Lenková

2. 2. 2008 17:32
Vřele doporučuji

soukr. zubaře a ne ty na pojištovnu. Chodím k Andělu - Vltavská 24, metro Anděl už přes 10 let, odevzdala jsem tam značné částky. ale jsem max. spokojená - včetně ošetření v tzv. hluboké sedaci (polonarkoza), trhání nervu jen v lokálním umrtvení, - dr. Bašková, vytvoření korunky, odstraňování zubního kamene - ušetřím halt na něčem jiném. Totéž gynekologie, tam ale je spoluúčast pojišťovny.

0 0
možnosti

LucieP.

31. 1. 2008 9:03
Netrenuji

ale je to zkratka muj styl psani a kodex mi to nezakazuje,navic je pak clanek pochopen tak jak ma,tedy doufam..hezky den preji:-)

0 0
možnosti
JK

kubas_carreras

31. 1. 2008 8:39
.

Uaaaa, těch smajlů... ženská, vy trénujete na ICQ, že?

0 0
možnosti

Viper

30. 1. 2008 23:23
Jsou zeme, kde.....

...dokazi vyoperovat 4 zuby moudrosti v "polonarkoze", vznikle "kratery" vyplni gazou napustenou hojivou masti (vzduch se nesmi, podle vseho, v zadnem pripade dostat na obnazenou ranu), daji podrobne rady (i pisemne) a je to, celkem, v pohode. Jo, stalo to 1 000 dollaru....pred 27 lety..........;-(;-):-P;-D

0 0
možnosti

abcde

31. 1. 2008 8:10
Re: Jsou zeme, kde.....

Navštěvovat dnešní české počítačové ranhojiče s kleštěmi, to je rizikovější než narkomanský večírek. To, že se Vám infikovaná rána po čase konečně zahojí, ještě neznamená že máte vyhráno. Když se člověk podívá na pestrobarevnou svoloč, která dnes navštěvuje ordinace, ani se nemůže divit. AIDS, tuberkuloza, syfilis,žloutenka, vši ....No, tak ať žije sametová revoluce, a láska a pravda, co měla zvítězit nad lží a nenávistí !!!

0 0
možnosti

zubik

30. 1. 2008 22:05
taky uz ji nemam

Ja tu osmicku mel tak spatne - nejak otocenou - ze mi ji museli vysekat az na kost uplne po kouskach. Trvalo to pul hodiny a vsude kolem krve. Pozorovat rychlost navstevy a mnozstvi nastroju v mych ustech behem toho vytesavani bylo uzasne. Na neschopence jsem byl skoro 14 dni. V prvnich dnech se mi na tvari vystridal cely mrazak. Kdyz uz bylo vse v poradku, tak zubarka poznamenala, ze z rtg to vypada, ze ji do par let navstivim kvuli dalsi osmicce. Zatim se vsak drzim - nedava o sobe nastesti vedet.

0 0
možnosti

abcde

31. 1. 2008 8:22
Re: taky uz ji nemam

Osvětim a ordinaci doktora Mengeleho mi připomínalo zubní na Karláku v Praze, kde jsem s mírným zánětem čekal před několika lety asi tři hodiny. Když nakonec z ordinace vyšla cikánka s vatou v hubě, a zanechávala za sebou na linu krvavé šlápoty, s obavami, kroutě se bolestí jsem vešel. Jen jsem dopadl na křeslo, přihupkal šedovlasý doktor v krvavém plášti s mladým studentem, který držel v rukou kleště. Doktor ledabyle nahlédl do mé oteklé dutiny, a vyzval studenta s třesoucíma se rukama, aby prej ... Bránil jsem se, a chtěl, aby mne ošetřil doktor. Bylo mi řečeno, že se to prej mladej musí na někom naučit. Protože se ale ke křeslu blížila zezadu nějaká sestra ve špinavém plášti a s nějakým řemenem v rukou, což jsem viděl v zrcadle, vyskočil jsem z křesla, a s hrůzou jim utekl z ordinace. Utíkaje po schodech, uvědomil jsem si, že bolest zmizela. To, co se odehrává poslední dobu v českém zdravotnictví, mi připomíná jednak pozemní pirátství, a jednak středověk.

0 0
možnosti

LucieP.

30. 1. 2008 20:24
No to trhani

je proti tomuhle prochazka ruzovym sadem..uz zacinam mit i teplotu,takze rano tam chte-nechte musim naklusat,tak mi drzte palce a dik vsem za rady a podporu;)pokud uz nena:-)pisi,tak na mě vzpominejte v dobrem..

0 0
možnosti

* * * * * *

31. 1. 2008 8:32
Re: No to trhani

Vietnamci sem často přijedou s masožravými červy v dásních, a když lékař při pohledu omdlívá, jsou schopni ho ještě v ordinaci pobodat nožem.

0 0
možnosti

Eraser

30. 1. 2008 20:09
:-(

Přesně vím, jak vám je. Asi máte suchý lůžko. Taky jsem to absolvoval. A bohužel zubařka to trhala tak šikovně, že mně poškodila sedmičku, její zadní stranu a zub bolí na tepelné podněty a sladké. Je to tam zaděláno kompozitní výplní, ale tam dole u dásně to stejně dělá problémy.

0 0
možnosti

LucieP.

30. 1. 2008 19:36
No ja se obavam,

ze uz tam mam zanet..rano tam budu muset jit,jen nevim,jak me osetri,pusu otevru tak maximalne na 2cm..:)tohle sem fakt necekala,prvni osmicka sla ven bez dalsich problemu

0 0
možnosti

xy

30. 1. 2008 19:45
Re: No ja se obavam,

nejspíš ATB+rozcvičovat ústa(nutno nacvičit otevření alespoň na 3prsty na výšku) jinak kontraktura ohrozí pohyblivost čelistního kloubu do budoucna a zbytek co jsem popsal

0 0
možnosti
VS

Nika

30. 1. 2008 19:30
Soucítím...

Resp. vím, co to je když zuby bolí - a co ty, které se teprve klubou!!! Též si musím postěžovat - už asi 3 roky ne-li déle se mi hlásí osmičky, ale ne a ne růst natolik, aby prorazily... a to je terpve pecka když se začnou hlásit takhle o zkouškovém!!! To bych nepřála ani svému největšímu nepříteli - migréna, zvracení a noci beze spánku...;-(

0 0
možnosti