Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Sara

13. 1. 2008 5:02
Naďu Urbánkovou

mám odjakživa moc ráda, ale co teď provádí s Cosmodiskem, to mě docela štve.

Vím, že sama těžko mohla slovní náplň reklamy ovlivnit, ale tvrdit lidem, že "bez miláčka " ani ránu a jak jí za 1/4 hodiny zbavil úplně potíží, to je prostě podvod!

Neupírám tomuto masážnáímu prostředku jistý přínos pro bolavou páteř, ale oblbovat davy tím, že  po jeho aplikaci odhodí snad berli, to je dost silná káva.

0 0
možnosti

Nefin

13. 1. 2008 12:43
Re: Naďu Urbánkovou

O tom, zda role p. Urbánkové v dotčené reklamě je úměrná její pověsti vynikající zpěvačky je její věc. Přiznám se, že se mi taky velmi nelíbí a vypínám ji. Dokonce je mi jí líto, ale nějak se asi musí živit a jestli nemá jinou šanci? Kosmodisk má asi pro spoustu lidí spíš jako psychickou podporu, něco jako placebo. Pokud je o něj zájem, je to věc těch lidí co potřebují mít pocit, že pro své trable něco dělají. Určitě neškodí zdraví, tak nanejvíc peněžence.

0 0
možnosti

Sara

13. 1. 2008 4:55
Ale jen suďme

umělce i "umělce", kteří propůjčí svá jména k většinou klamavým reklamám!!! Ani jeden z nich to nedělá zadarmo, ani za drobný peníz.

Málokterá z reklam se totiž zakládá na prvdě, a to je na celé věci to, je odsouditelné.

0 0
možnosti

Nefin

13. 1. 2008 12:36
Re: Ale jen suďme

Za práci se platí, posoudit zda oprávněně je na tom kdo to financuje. Ten je právně odpovědný za výsledný produkt, máte-li jen podezření z klamavé reklamy není problém podat na příslušné úřady udání a podpořit to důkazy. I když jde jen o diskuzi, má se vést trochu slušně. NAPADAT ZNÁMÉ LIDI JE TEĎ in ?

0 0
možnosti

Sara

13. 1. 2008 4:52
Ale jen suďme,

0 0
možnosti

Nefin

12. 1. 2008 10:52
Nesuďme....

Každý člověk, například umělec si svým životem dělá jméno. U někoho, hlavně u umělců je uznávanost a popularita jména základem jeho živnosti. Prodává za svým jménem svůj výkon. Jestli se stane miláčkem veřejnosti je jeho zásluha a jak s ním nakládá je jeho osobní právo a odpovědnost. Vystupování v jakékoliv reklamě je jen práce, většinou dobře zaplacená. A jestliže se někdo nechá nalákat na výplod reklamy?  Vemte si jenom předvolební programy pol. stran, jsou to svým způsobem také reklama a každý voličje její obětí. Snad do doby, kdy někdo z politiků splní své sliby z předvolební "reklamy".

0 0
možnosti

pablo

12. 1. 2008 8:38
druhý pokus, první byl censored

psal jsem v něm totiž reakci na omlouvání prostitutek, které propůjčují morálně pokleslému záměru tváře místo jiných orgánů. Proti přivydělávání nemám nic. Ale pořád si přeci musím umět vysvětlit smysl té práce. pkud ne, jsem prostitutka....

0 0
možnosti

Pepan A2

12. 1. 2008 4:22
Nemyslím si, že se jedná o zaprodání-

Kdysi jsem poslouchal rozhovor s ředitelem jednoho divadla a ten řekl, že i dlouholetý herec renomovaného divadla má plat kolem patnácti tisíc korun. Takže pokud se mu naskytne příležitost výdělku v nějaké reklamě, klidně po tom sáhne. A já jej za to nebudu odsuzovat. Prostě dostal možnost přivýdělku a já mu ji přeji. Nemyslím si, že to bude mít negativní vliv na jeho výkon na jevišti a jsem oproštěn od předsudku, že jenom hladový herec podá ten správný výkon. Kdyby mi někdo tu příležitost nabídl, taky bych asi po ní sáhnul. Takže neodsuzuji, ale přeji mu to. 

0 0
možnosti

Kolombo

12. 1. 2008 9:43
Re: Nemyslím si, že se jedná o zaprodání-

Drahý Pepane A2, pokud bude populární herec v televizi tvrdit, že po této pilulce zhubnete za týden bez práce o 5 kg a navíc se stanete postelovým lvem, OK. Pokud však bude tvrdit, že on  ji osobně VYZKOUŠEL, a že potvrzovat pravdivost reklamy, je šejdíř, lump a podvodník  a patřil by za katr ne na tom ještě vydělat. Čím se to liší od tvrzení maníka, že vám vykachličkuje koupelnu, shrábne zálohu a už se neobjeví? Jeho tvrzení bylo stejně "objektivní" jako v té reklamě a jeho "výdělek" stejně podložený jako výdělek toho herce!

0 0
možnosti

X

11. 1. 2008 23:46
To je jednoduché

Celá tahle civilizace stojí na nesmyslném předpokladu,že si musíte stále něco kupovat,co ve skutečnosti nepotřebujete.Až se více lidí probere z toho nesmyslného snu,tak to bude zajímavé.

0 0
možnosti
  • Počet článků 43
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1108x
jsem (p)savec od přírody:)
oblíbený citát - Kdo vítězí nad lidmi,je mocný.Kdo vítězí nad sebou,je nejmocnější./Lao-c´/

Seznam rubrik