Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Karma. Jsem zvědavá, kdy část blogerů, kteří islám v ČR nechtějí, si půjde sednout do chládku. Hm?

0 0
možnosti

J45a42n 56P71a38l76l51a20s

25. 11. 2015 21:09

Dobrý večer, Vaše blogy čtu, souhlasím s nimi a karmuji. Nemívám potřebu je jakkoli komentovat, ale tentokrát učiním výjimku a nabídnu Vám ještě jeden úhel pohledu.

Nějak se z nás vytrácí příslovečný český smysl pro humor a stáváme se sveřepými bojovníky za tu svou jedinou pravdu. Když jsem poprvé četl výrok o moučce, pěkně jsem se pochechtal a řekl si: „Ten chlap je ale číslo.“ Vůbec mě nenapadlo brát ho vážně. Kdo jiný než Čech by měl pochopit černý, absurdní humor a kameňáky (ne ty Troškovy)?

Podle mě pan docent není žádný suchar, i když na Charlie Hebdo nemá. A kdo z jeho kritiků nebyl v lednu Charlie?

0 0
možnosti

...... tak moje hraběnky aj fagany sem nesčetněkrát chce zabit, což sem jim dopředu emotivně avízoval,- šak zůstalo enem u teho verbálního projevu. Tak pravda, chcel sem je zabit,- nééé jako je semlet do tej moučky, enem normálně zabit, nic víc,- ...... nikdo mě za to teda nikdy nestíhal, ale to byl ešče socialismus, to Vám byla taková šílená doba !

0 0
možnosti
Foto

Nechce se mi číst celou diskusi. Omlouvám se tedy, jestli vás na váš omyl upozornil někdo už dříve. Trestní oznámení na pana Konvičku nebylo podáno 18.11 ale někdy v dubnu. 18.11 byl obviněn.

0 0
možnosti

Tak Zeman už dává od Konvičky ruce pryč.....

1 0
možnosti
Foto

Jaké ruce pryč? 

Jasně konstatoval, že neplánuje nějaké další vystoupení s BPI a že s těmi dotyčnými výroky doc. Konvičky se neztotožňuje. 

Jejich cesty se někde proťaly a tím to asi tak končí. 

Nevidím žádné překvapení...

4 0
možnosti

Również w Szczecinie okrzyki "Polska wolna od islamu" mieszały się z zaskakującą wersją szlagieru "Raz sierpem, raz młotem islamską hołotę". Uczestnicy ok. 100-osobowej manifestacji "upamiętniającej wiktorię wiedeńską" skandowali m.in.: "Cała Polska dzisiaj krzyczy, nie dla tej islamskiej dziczy"

Cały tekst: http://wyborcza.pl/1,75478,18803032,witajcie-w-piekle-zblakane-owieczki-nie-mylmy-ofiar-z-katami.html#ixzz3sVFLq4rS

0 0
možnosti

.."Raz sierpem, raz młotem islamską hołotę"..

"Cała Polska dzisiaj krzyczy, nie dla tej islamskiej dziczy"

Witajcie-w-piekle-zblakane-owieczki-

0 0
možnosti
Foto

"každý kdo si zachoval zdravý rozum..." ;-D;-D;-D

2 0
možnosti

R^R^R^ Zatím nejlepší vhled na souvislostí. Pana Kopřivy si Lucie moc nevšímejte, píše, aby psal. Do "náhod" dobře zapadá výlev ministra Pelikána o trestnosti slov, neb aktuální důvod k takovému výtahu z trestního zákona neměl.

9 1
možnosti
Foto

Díky, Miroslave. Samozřejmě jsem v pohnutí emocí udělala chybu, nicméně sám víte, že to na věci nic nemění. Mašinérie byla spuštěna právě včas, neb ovčanský národ nemile překvapil, to mi nikdo nevymluví. [>-]

7 0
možnosti
Foto

Jak správně upozorňujete, masová demonstrace v Polsku byla naplánována. Stejné by to bylo i u nás, kdyby k nim (ke všeobecnému překvapení) došlo i u nás. :-)

0 0
možnosti

Tím koncem jste tomu nasadila korunu. Sice jsem vám v blogu lhala, nebo jsem vás mystifikovala, ale stejně mám pravdu.;-D

1 7
možnosti
Foto

A máte také nějaký postřeh k jiným informacím v mém blogu? Co říkáte kupříkladu na tu masovou účast na pražské demonstraci? A co na to Polsko?

6 0
možnosti
  • Počet článků 54
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2927x
Žena, matka, kamarádka...vlastenka a realistka. Patřím k této zemi a jiná mým domovem už nebude. 

Seznam rubrik