Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

Myslím, že lepší než kritizovat autorku samotnou, by bylo mnohem lepší - v zájmu objektivní diskuse, kdyby jste místo toho sebrali vlastní argumenty, podložené prokazatelnými fakty (nebo alespoň indiciemi) a vytvořili na toto téma článek vlastní. Teď myslím především Vás, paní Firstová. Když máte čas zde několik hodin přispívat do diskuse, jistě pro Vás nebude problémem takový článek dát dohromady a uveřejnit jej na svém blogu VČETNĚ povolení komentářů - přesně, jako to udělala autorka. To samozřejmě vyžaduje nejprve si ten blog vytvořit a uveřejněnit čitelnou profilovou fotografii. Uvidíme, jestli máte odvahu alespoň na tohle. Co Vy na to, pani Firstová? Půjdete do toho nebo se bojíte?

4 2
možnosti
VV

Nebylo by pane Konopo rozumnejsi zacit se chovat jako lidi s ne jako horda zdivocelyvh esesmannu?

1 3
možnosti
Foto

1/ Proč zaznamenáváte pouze mladé muže je otázka, na kterou si  musíte odpovědět sama. Fakt je ten, že jsou na fotkách i ženy a děti a někteří (zřejmě ti co vám klikají karmu) dokonce tvrdí, že nám media podsouvjí jen fotky na kterých je plno žen a dětí a že to není pravda.

Např. http://zpravy.idnes.cz/madarsko-uprchlici-plot-armada-dzw-/zahranicni.aspx?c=A150826_101649_zahranicni_aha

2/V jejich hledáčku jsou země kde mají větší šanci získat azyl, země kde mají známé a říbuzné a až na 3 místě je ekonomická síla té či oné země.

Stejně tak si bohatší země vybírali i migranti, kteří utíkali od nás-je to o tom jakou mají šanci tam získat azyl a práci.

2 5
možnosti
VV

Zeny abdeti se autorce nehodi do propagandy.

2 1
možnosti
JM

Rozlišení uprchlíků a migrantů. Myslím, že to sedí.

http://cover72.net/img/fora/NUJM.jpg

0 0
možnosti
BH

Také mám otázku: Kolik bude prolito krve, než se začne situace řešit?

0 1
možnosti
AF

možná, že jste si ještě nevšimla, ale ono už se to řeší.

Pokud ale považujete střílení uprchlíků hned na hranicích, resp. potápění jejich lodí ještě v mezinárodních vodách, tak to budete ještě dlouho zklamaná.

Ale stačí se trochu začíst do solidního tisku a zjistíte, že řešení se hledá a začíná uvádět do praxe.

3 5
možnosti
EVM

Lucie, píšete vážně dobře...R^.

3 1
možnosti
AF

http://www.spiegel.de/spiegel/print/d-40349679.html

 

Zajímavý artikel z německého Der Spiegel o vraždách mezi Čechy v uprchlickém táboře Treiskirchen v Rakousku.

3 1
možnosti
JK

Závěrem své poslední návštěvy vašich článků jsem vám chtěl pogratulovat za rychlost a úsilí, jakým jste se dostala mezi velikánky blogu i-dnes v problematice islám - imigrant - naštvaná matka. Takže nové trio Vojteková  - Paseková - Hrindová.R^

8 2
možnosti
Foto

Děkuji, pane Konráde. Věřím, že je to od srdce.:-) NaslehledanouR^

1 0
možnosti
AF

Moji rodiče utíkali v 68 přes Rakouský Treiskirchen. Stovky, ba tisíce českých uprchlíků, problémy s krádežemi a vraždami na denním pořádku a většina z nich nechtěla požádat v Rakousku o azyl. Většina chtěla do Německa, Švédska a USA.

Otázka číslo 1 pro paní Pasekovou. Proč se nespokojili čeští emigranti s jistým, bezpečným a klidným Rakouskem??

 

Možná, že když si sama odpovíte na moji otázku č. 1, nebudete očekávat od čtenářů vašeho pamfletu (to ty okurky) odpověď na vaši otázku č. 2.

1 4
možnosti
Foto

Pokud někdo leze k někomu přes plot a je nezván, tak narušuje moje soukromí, tak mám právo toho člověka vykázat aniž bych se na cokoliv ptal. Ti, co přes ten plot lezou, nevysvětlují nic. Dokonce se brání registraci, viz včera reportáž TV z Maďarska. Jejich identita je ve velké většině neznámá, nemají ani doklady, dokonce lžou ohledně národnosti. Je veřejným tajemstvím, že za možnost úniku do Evropy dávají dost velké sumy, že je to velký nehumánní převaděčský byznys s příjmy, které zrovna mohou jít na podporu teroristických akcí namířených proti našemu společenství. Tedy rovnice o všech známých a přesto představitelé typu Merkelová svými prohlášeními ten "uprchlický" proud, který nese zárodky budoucích konfliktů, vlastně podporují.

Z toho se dá vyvodit jen jeden jediný závěr: že pokud politici typu Merkelová nejsou slepí a hluší, což nejsou, tak na té situaci, která vzniká, musí mít osobní - čti něčí - zájem.

Že se nedá mluvit o neschopnosti policie a orgánů státní moci potvrzuje fakt, že velmi rychle dokázali vystopovat převaděče, v jejichž "péči" byli mrtví uprchlíci v kamionu.

Tak, kde je zakopaný pes? Něčí neschopnost nebo spíše něčí "blahovůle"?

Z toho mohu učinit jediný závěr: pokud tyto politiky nevyměníme, budeme zaplaveni cizím elementem a postupně se staneme národnostní a civilizační raritou ve vlastní zemi. A to ještě v lepším případě.

7 1
možnosti
JK

Ano - vyměňme politiky!;-D To je heslo do pranice! Na každém rohu číhají noví a lepší, jen je vpustit do arény.;-D Kdepak pane, problém je v tom, že málokdo slušný dnes i zítra do této žumpy vleze. Ještě než se stačí rozkoukat, tak v době kybernetické ho konkurenti díky činnosti na sociálních sítích zdiskreditují, pošpiní, každé jeho slovo tisícekrát překroutí.... Každý nýmand a magor má dnes svoji skupinu... no řekněte - a vy jste solidní člověk - šel by jste ještě do toho?;-)

2 0
možnosti