Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Lucie, dobrý večer. Zatím ještě trochu času máme. Až jich u nás bude 10 tisíc, je to na 14 krajů, tedy na každý z nich něco přes 700. Až jich u nás bude (jak nám podle dnešního deníku Právo ti nesmírně vděční uprchlíci, co jsme je tady zachránili, vzkazují: "Počkejte, vy bílé svině, až nás tady bude víc, tak vás všechny podřežeme") - tedy až jich tady bude volně pobíhat přes 100 tisíc, tak v té době už musíme být - kromě toho, že je v ČR legálně mezi občany registrováno přes 700 tisíc střelných zbraní - my všichni ostatní také již ozbrojeni!! Všem ostatním, kteří nebyli na vojně a kulových střelných zbraní se třeba přirozeně bojí, budou muset stačit pepřové spreje a plynové pistole. Začne-li opravdu boj o holý život, musíme být ve vlastním zájmu připraveni. Ze 40 tisíc příslušníků Policie ČR, má na starosti každý z nich 250 lidí vč. kojenců - a který z nich bude umět být na 250 místech současně???

0 0
možnosti
BL

Zcela bezvýhradně s Vámi sdílím obavy, i prakticky jediný způsob obrany. A k "vojákovi v zákopech",tak k tomu je od výlovu imigrantů 15 km od Lybiiských břehů-zatraceně daleko..

Obávám se, že je pozdě

1 0
možnosti
JS

Taky mám takové děsivé sny když se někdy ráno probudím.

0 0
možnosti
Foto

K59a93r80e96l 24R98a45d35a

5. 8. 2015 9:08

Moc rád bych byl špatným prorokem. Před dvěma roky jsem byl v Itálii a po návratu domů jsem koupil pušku (navzdory komentářům všech známých, že jsem starý blázen ). Letos se ukazuje, že středozemní moře bude nejspíš celé léto klidné. A to znamená, že s příchodem podzimu se na jihu Evropy bude střílet.  Jinak si místní svá obydlí neuhájí. Opravdu bych byl rád, kdybych neměl pravdu. :-(

5 0
možnosti
Foto

:-(Bohužel, máte naprostou pravdu. Strašné je to, že mnoho lidí si tu myšlenku odmítá připustit, až nakonec bude pozdě. Obyčejný člověk je doslova paralyzován realitou. Vězte, že nejste sám považován za blázna. V současné době řešíme doma zbrojní průkazy (jak jsme disciplinovaní a dodržujeme zákon), vyvrtání studny, náhradní zdroje energií, děti naštěstí navštěvují školu, kde se naučili pěstovat , obilí, umlít mouku a upéct chléb. Zbývá je naučit základům sebeobrany. Když to po sobě čtu, zní to příšerně. Příšerně smutně. Ale sebedestruktivní gen lidstva je plně aktivní a naše osudy drží v rukou jen zrůdní byznysmeni a prodejní političtí prostituti. Povinně bych nechala ve školách pouštět film 300 bitva u Thermopyl - protože armáda ne nepodobná té Xerxově se na nás nezadržitelně řítí. Také bych se ráda mýlila.

8 0
možnosti
  • Počet článků 54
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2927x
Žena, matka, kamarádka...vlastenka a realistka. Patřím k této zemi a jiná mým domovem už nebude. 

Seznam rubrik