Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PBR

Lucie nejen noci upije jak vidno z diskuzí pod jejími posledními články ;-D

Hlavně nervičky skáčou, že? A to k tomu stačí, aby autorka blogu ukázala skutečnou realitu toho co se kolem nás děje. A hned jako vosy na med se slétne hromada lasověrců a sluníček, aby autorce dali řádně sežrat její pravdu.

Za mne samozřejmě za oba dva články R^

2 1
možnosti
JT

Jak už jsem včera psal pod článkem. Velmi mě připomínal komunistickou propagandu z let nedávno minulých. Na jedné straně rozzáření pionýři z rudými šátky , případně usměvaví komsomolci a na straně druhé vykořisťovaní a nezaměstnaní žebráci pod Brooklynským mostem nebo krvelační US ARMY ve Vietnamu. Všechno sice byly skutečné fotky , ale tak tendenční, asi stejně jako ty, co jste sem dala Vy.

2 1
možnosti
PB

..... ááá, tak záleží na úhlu pohledu !,-  válka, tedy vraždění lidí v přímém přenosu (viz. chytrá bomba mapující cíl až do samotného nárazu) zdá se být více korektní než statické fotografie bez pořádné akce. Snad právě proto se takto uchopené téma "střetu kultur" může někomu jevit jako nekorektní ..... však z mého úúúhlu pohledu si mi jeví Vaše "fotoreportáž", oproti tomu co popisuji shora, jako nevinnost sama ! R^

3 0
možnosti
Foto

Nekorektnost vašeho článku nespočívá drastických fotografiích, ale ve skutečnosti, že prezentujete nějako skutečnost zavádějícím způsobem. Prezentujete tyto jevy jako obecné pro islámský svět nebo dokonce nějakou rasu. To je podobné jako byste hodnotila "bílé muže" na základě statistiky domácího násilí s komentářem, že je to jen špička ledovce a případů je o dva řády více. Nelhala byste, ale mohla byste v někom neinformovaném a neznalé poměrů vyvolat zcela zkreslující pocity. 

V islámském světě, v některých státech a komunitách se dějí nepopsatelné zrůdnosti, ale není to tak všude. Ve velké části liberálního islámského světa žijí normální lidé, kteří se chovají slušně k ženám i k příslušníkům jiné rasy a náboženství.

Není bez zajímavosti, že podobným způsobem informují o západním světě různí islamističtí manipulátoři. Materiálů si mohou najít podle libosti.

Nabízí se otázka k čemu taková propaganda slouží.

K ničemu jinému než k eskalaci vzájemné nesnášenlivosti a nepochopení.

9 1
možnosti
PB

..... a jak bychom zhodnotili prezentaci domácích médií o "nějaké skutečnosti" ,- tak mě napadá ...... např. takové dechberoucí reportáže o uprchlících, to je dneska v kurzu ?!

0 0
možnosti
JN

J58i30ř88í 79N82o32s13e61k

24. 9. 2015 19:23

Je to realita a za tu se mají omlouvat - ne, tu mají napravit! a už nedopustit! jiní.

Pro vás R^

6 0
možnosti
MR

M59i26l51a19n 17R28a13d46e45k

24. 9. 2015 19:03

no ano, kdyz nebudete takto srovnavat, tak asi problem sam zmizi

5 0
možnosti
Foto

Přiznám se, že nerozumím tomu, proč jakákoli omluva. ?

Buďto byl Váš minulý blog (mimochodem podle mě velmi zajímavý i pravdivý) shledán (nejspíš adminem) jako nepřípustný a v rozporu s kodexem, a pak by zřejmě měl být smazán a omluvy netřeba, protože v takovém případě žádná omluva nic neřeší.

Nebo nikoli, a ani pak se není za co omlouvat, protože v něm není nic, co byste nějak "zfalšovala" nebo záměrně lživě uvedla.

A pokud jde o Vaši jakousi možnou dodatečnou "autocenzuru" pro některé v něm použité pro někoho "drastické" fotografie, tak namísto jakékoli dodatečné omluvy by spíš bylo vhodnější nanejvýš třeba doplnit perex toho minulého blogu o patřičné varování a hotovo. Takže ani zde nevidím žádný důvod k jakékoli omluvě. :-)

10 2
možnosti
Foto

Sorry, netušil jsem, že již byl smazán a je stále dosažitelný a přístupný pouze odtud, a že to takto vůbec jde.

V každém případě na něm osobně nic tak závadného, že by musel být odstraněn, neshledávám. Ale admin zřejmě dospěl k jinému názoru a je to jeho pravomoc. :-/

7 1
možnosti
JM

Pravda holt bolí... Přečetl jsem si ten odstraněný blog a podle diskuse bych odhadl, že někdo "informoval" redakci. ;-)

Vypadá to tak, že současné, převážně levicové vedení Evropy a severní Ameriky má strach z inteligentních lidí, kterým musí být jasné, že na probíhající "sociální" uplácení voličů nebude mít kdo vydělávat. Proto si levičáci importují voliče s nižším IQ, alespoň podle této nekorektní mapy: 

http://www.targetmap.com/viewer.aspx?reportId=2812

6 1
možnosti
Foto

Byla to hlavně demagogie...násilností na dětech a ženách a nejrůznější disharmonie se dopouštějí lidé bez ohledu na rasu a náboženství. Dobří a špatní lidé jsou všude.

4 10
možnosti
Foto

o čem to mluvíte?????

3 1
možnosti
  • Počet článků 54
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2927x
Žena, matka, kamarádka...vlastenka a realistka. Patřím k této zemi a jiná mým domovem už nebude. 

Seznam rubrik