Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Včera vyšla zpráva, že italská pobřežní stráž tento víkend opět "zachránila" z gumových člunů 1.800 Plaváčků. Když už si je ti nesmírně lidumilní Italové zachránili, tak ať si je v té Itálii také nechají!! Celé tohle počínání mi připadá postavené na hlavu stejně tak, jako kdyby v červnu 1944 vrchní velení německé armády oznámilo, že na plážích v Normandii začalo americká invazní vojska při vyloďování (nikoliv po nich střílet) - ale všechny je zachraňovat!!

0 0
možnosti
JM

Neznám Dánské zákony, ale podpora v nezaměstnanosti se ve většině států dává pouze lidem, kteří určitý čas pracovali a o práci přišli. Většinou jde o pojištění, které platí zaměstnavatel a zaměstnanec. Opravdu mi není jasné, proč přistěhovalec, který se zapojil a poctivě pracuje by neměl mít na ni nárok pokud o práci přijde, tak jako kdokoliv jiný.

0 0
možnosti
JB

Občas mi konání tzv. sluníčkářů připomíná některé scifi filmy, nebo až horory. To třeba přiletí z vesmíru cosi - od viru po tvora podobajícího se škvorovi a pod., napadne určitou skupinu obyvatel, a ti začnou jednat proti spoluobčanům a v prospěch organizmu, který chce obvykle napadenou oblast kolonizovat.Rv

5 0
možnosti
PK

:-)R^

Jenom pár poznámek:

1) Neustále se objevují názory ať si sluníčkáři berou migranty-kolonizátory k sobě domů. Proboha jen to ne! Když už chtějí pomáhat a tak strašně nenávidí naší zem a kulturu, tak ať si zabalej baťůžek a vyrazí pomáhat do světa, kde vládne náboženství míru a lásky.

2) Jestliže rozpočet FRONTEXU je 114 milionů Euro, pak každý jeden obyvatel EU přispívá puhopouhých 22 centů. To je výsměch. Tady se podívejte jak se činí například britská válečná loď při dovozu uprchlíků na kontinentální Evropu:

http://www.dailymail.co.uk/news/article-3114186/Royal-Navy-desperate-bid-save-500-migrants-four-boats-distress-seas-Libya.html

K čemu nějakou agenturu, když válečný lodě evropských mocností krouží jako hladoví psi okolo Afriky a sami sem dovážejí kolonizátory. Nebo jsou tyto lodě součástí Frontexu a zároveň chrání a dovážejí kolonizátory?

3) Když vyjde na netu nějakej článek o "uprchlících" tak jsou pod ním hned stovky či tisíce příspěvků. Ale když je nějaká demonstrace proti uprchlíkům, tak tam přijde pár set, maximálně nějaká tisícovka lidí. A to je odpověď na otázku ve vašem článku: Budeme-li jenom laikovat a psát příspěvky do diskuzí, a při demonstrace zůstanene sedět doma na prdeli, pak co nevidět bude vypadat Václavák stejně jako náměstí sv. Petra v Římě.

9 0
možnosti
Foto

Naprosto s Vámi souhlasím. Zatím mi realita dovoluje pouze psát, ale i to je fajn, že už se lidé nebojí říkat své názory a taky to již ve většině nečiní anonymně.  Vím, že existují daleko daleko robustnější rozpočty na daleko daleko větší absurdity, ale kdo četl mou narážku na problematiku Klokánku, pochopí, jaká směšná nerovnost se v honu na zloděje vyskytuje.

1 0
možnosti
MG

nepíšou se jmény národů a národností s velkým počátečním písmenem?

0 0
možnosti
MT

Pánebože, obsah Vás nezajímá ? 8-o

3 0
možnosti
Foto

S naším, typicky česky laxním přístupem k problému imigrace, se do stádia, které popisujete z Říma (nebo Vatikánu?), zcela určitě k velkému překvapení naší přepracované vlády, která si ostatně za mimořádnou práci již raději pro jistotu vyplatila odměny ve výši 220 milionů Kč, dopracujeme docela brzy - a nebude to jen na Václavském náměstí. 8-o  Jako novou blogerku vás zdravím a přeji vám zde mnoho úspěchů.

5 0
možnosti
Foto

Děkuji za přání. Kéž by psané slovo bylo mocnější.

5 0
možnosti
  • Počet článků 54
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2927x
Žena, matka, kamarádka...vlastenka a realistka. Patřím k této zemi a jiná mým domovem už nebude. 

Seznam rubrik