Jak děsivá je budoucnost Francie?

Po útoku na Francouzské riviéře, po detailech, jež vyplavaly na povrch ohledně mučení obětí v pařížském Bataclanu....je nad vší pochybnost, že Francie je nejohroženější zemí Evropy. 42% tamní muslimské mládeže totiž vše schvaluje.

Francie padá ke dnu. Myslím, že neexistuje strašlivější scénář pro bohémskou zemi, která dala světu tolik umělců a módní inspirace.

Vysoce pravděpodobné je, že takový scénář je opakovatelný ve všech zemích, které bezhlavě propadly multikulturní demagogii.

Doufají - li stále otřesení a vyděšení francouzští občané, že tato situace je vyjimečná a že se vše uklidní a COSI imaginárního je spasí, s politováním musím konstatovat, že sama takovou víru již postrádám. Naopak, podle zahraničních zdrojů 42% francouzské muslimské mládeže zcela nepokrytě schvaluje tyto útoky a považuje je za naprosto legitimní. Mírně za nimi zaostávají mladí američtí muslimové. Bohužel ani čísla z dalších evropských států nejsou nijak povzbuzující. 

Míním, že taková čísla jsou prakticky definitivním potvrzením toho, že Francie je ve válce a že převahu má jednoznačně strana islámu.

Přeji všem obyčejným, mírumilovným obyvatelům Francie, aby našli dostatek sil se vzepřít nejen příšerné ideologii, která je vyvražďuje, ale především svému největšímu nepříteli - vlastní politické garnituře, která je odzbrojuje a vede na porážku jako vysloužilý dobytek.

Zdroj:http://www.jewishpress.com/news/breaking-news/42-of-french-muslim-youth-support-suicide-bombing-young-us-muslims-not-far-behind/2016/07/15/

Autor: Lucie Paseková | sobota 16.7.2016 14:51 | karma článku: 42,25 | přečteno: 2297x
  • Další články autora

Lucie Paseková

Proč vyhrál?

9.11.2016 v 11:26 | Karma: 41,28

Lucie Paseková

Nejsem matkou, protože nechci!

20.10.2016 v 17:17 | Karma: 40,36