Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

No tak to je slušný mazec. Myslel som, že takýto pokrok majú len na severe Európy.

Najhoršie na tom, že strýček Sam bude chcieť každý svoj "pokrok" exportovať. Prvá na rade bude samozrejme Európa...

Jedna kacírska myšlienka mi prichodí na rozum stále častejšie: antikomunistom som sa stal ešte na základnej škole pred 30 rokmi, ale... možno o 20-30 rokov budeme ešte s nostalgiou spomínať na komunistické časy, kedy najväčšími nezmyslami, ktoré sme museli počúvať, boli reči o proletariáte a vedúcej úlohe robotníckej triedy na čele s komunistickou stranou atď. Ale zasahovať takto brutálne do rodinných vzťahov nenapadlo komunistov ani v najdivočejších snoch (hovorím o 70. a 80. rokoch) ..

0 0
možnosti
Foto

Tak nevím, jestli mám dát R^ nebo Rv. To druhé ne kvůli článku, ale kvůli tomu, co nás čeká.

0 0
možnosti
JA

Spíš "God save America" než God less....

1 0
možnosti
PD

Rozumím rozrušení autorky, ale to je přirozený vývoj společnosti. Nebude to poprvé, kdy ze zámoří dorazí trend, který nejdříve šokuje, nicméně postupně je mladší generací akceptován. Vrcholem tohoto vývoje bude odpověd' na otázku - Kdo jsi? Jsem člověk! (Ikdyž kdo ví, kdo ještě dorazí na tuto planetu).

0 2
možnosti
JK

A čo bude na konci tohto "pokroku"? Bezpohlavná, beztriedna a bezcieľna spoločnosť?

Myslím však, že k tomu nedôjde. Keď Európu a USA prevalcuje islam, tak ten veľmi rýchlo zakrúti krkom takejto vede, či skôr pavede...

0 0
možnosti
JK

Já se vám divím... taková mladá krásná holka má mít úplně jiné starosti... pardon, ale píšete jako stará zapšklá bába... A to je škoda.:-)

1 7
možnosti
Foto

L37u22b66o63š 28K92r30á96l

24. 8. 2015 11:06

co je to za argument? Je to plné gender-rasismu*-fašismu -- MLADÁ: diskriminace podle věku,  nejste fašoun? ti oslavovali kult mládí, KRÁSNÁ:diskriminace podle vzhledu, to je nepřípustné vyzdvihovat svoje velmi subjektivní vnímání vzhledu,  HOLKA: hlásání pohlavní nerovnosti, rozlišovat pohlaví je projevem přetrvávajícího konzervativního dělení, naznačujete snad, že jedinec ženského pohlaví je méněcenný? a navíc ten STEREOTYP HOLKA má vymezit autorku proti starším ženám? jako že má nedostatek životních zkušeností? , STARÁ: upozornit na věk je společensky nepřijatelné, chcete naznačit, že staré ženy jsou automaticky nesnášenlivé? to je nepřípustný stereotyp a paušalizace velké skupiny populace jen na základě vaší představy, a to formou značně zažitého společenského předsudku, spojení ZAPŠKLÁ BÁBA je to nejodpornější, to už opravdu přesahuje tolerovatelnou míru vašeho asociálního a společensky nepřípustného chování. Tady je jediné řešení, musíte se dobrovolně přihlásit na kurz společenské převýchovy, protože taková míra xenofobní gender netolerance v tak krátkém komentáři je důkazem o morálním a společenském rozkladu Vaší osobnosti a vy sám jste pro společnost nepřípustně společensky a sociálně zaostalý jedinec, který by mohl šířením takových stereotypů a předsudků ohrozit zdravý vývoj  společnosti.

0 0
možnosti
MK

Lucko, Amerika je země paradoxů a svobody. Gender je ulétlá ideologie a mám pocit, že to je náhrada za zkrachovalou pozitivní diskriminaci. 

Nicméně stůjme nohama na zemi. Amerika je zároveň zemí, kde voliči dokáží tyto extrémy vyrovnat ve volbách. V Americe zvolí prezidentem bubáka, ale do senátu a kongresu jeho oponenty.

1 0
možnosti
MP

No a co kdybychom je s tímhle blbnutím prostě poslali do háje a tyhle trendy ignorovali. Moje vnučky, zvláště jedna z nich, jsou zatížené na panenky a vyžadují oblékání šatiček a sukýnek. Vnoučci sotva chodí, jsou ale tak ujetí na auta až je to nápadné. To je bude nějaká divná osoba omezovat a nedejbože formovat? Normální děti nebudou smět být normální, ale budou tlačeni do jakýchsi divných vzorců chování? Prostě se nedejme a pošleme všechny tyhle gender multikulti tam, kam patří, nedopřejme jim ta jejich korýtka. Nebudou-li krmeni, budou se muset zabývat něčím jiným a rozumnějším.

6 0
možnosti
JK

J12i27r89i 29K10u66c83e60r61a

22. 8. 2015 16:34

levicová inteligence posledních 150 let se musí v hrobech a na rozptylových loučkách tlemit blahem od ucha k uchu - totální levicové fantasmagorie ovládly USA  - to by je myslím nenapadlo ani v nejdivočejších snech;

8 0
možnosti
Foto

J63a73k88u77b 18R27o71t78h

22. 8. 2015 16:12

Opravdu God blesh America? ;-D8-o  Ostatně, sice nejsem rozhodně příznivcem dnešního "gender" šílenství, ale tyhle urputné bláboly (autorčiny a jejích pramenů) už mne fakt rozesmávají. :-/

3 6
možnosti
Foto

Děkuji za upozornění:-)

0 0
možnosti
VF

Americkému gender šílenství zabráníme!!!

Budeme se oslovovat soudruzi a soudružky, milí pionýři.

4 2
možnosti
JS

Vy jste ale autorku nepochopila: nemůžete oslovovat lidi s gender podtónem, tudíž "soudruzi a sudružky" je inherentně urážející. Až to příjde do Česka v plné síle, tak to bude "vážené soubytosti, krysy nevyjímaje".

4 0
možnosti
  • Počet článků 54
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2927x
Žena, matka, kamarádka...vlastenka a realistka. Patřím k této zemi a jiná mým domovem už nebude. 

Seznam rubrik