Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Měl jsem dcerku ...ve třídě s obdobným klučinou. Vysoce inteligentní s nezvladatelnými emocemi, kdy za pár dnů "naučil" dcerku i zbytek třídy tolik vulgárních výrazů, že jsem se nestačil divit :) Útěky z řevem ze třídy a jeho nahánění za pomocí školní psycholožky, asistentky a často i práce přispěchavších rodičů na denním pořádku. Třída během jednoho roku totálně rozložená.

Vlastně ani nevím, kam a jak zmizel...nicméně dcerce jsem vždy říkal, že při jeho občasných nezvladatelných agresích nemá poslouchat rady typu "nebraň se, on je nemocný/jiný/nemůže za to", ale vždy, i když je nemocný/jiný/nemůže za to tak si nenech nic líbit, protože jeho mají zvládat dospělí, aby nikomu neubližoval...takže si dokážu představit pocity rodiče v podobné situaci ...

2 0
možnosti
Foto

Díky za Váš skvělý článekR^

2 0
možnosti
Foto

Obecně je to problém. Pomalu každý třetí nebo čtvrtý autista, či co, a má se na to brát ohled. Dříve se to mu říkalo neposednost nebo že je "blbej", aniž se to myslelo zle. Takže ve třídě byli jeden až dva pětkaři a jeden až dva jedničkáři, pak jakýsi střed mezi tím, to samé rozprostření bylo mezi hodnými a "lumpy". A všichni ve schodě prošli devíti lety školního vzdělání. Divné. Jsou ty dnešní děti snad z Marsu?

0 0
možnosti

Prosim Vas,co to je...plosna inkluze?

0 0
možnosti

.....vono je to jako obvykle vyfackuje samo,- vzdor ve třídách (nikoliv polarizace !), vzdor rodičů a nakonec i kantorů,- .... totální rozklad výukového procesu, vystresovaní žáci a vystresovaný pedagogický sbor. Inkluze žáků s postižením pohybového aparátu, tedy s handicapem fyzickým je možná, však inkluze "školáků" s mentálním postižením je naprosto vyloučena !

2 0
možnosti

Nevěřím. Nevěřím proto, že by si ředitel nechal odejít více než polovinu třídy kvůli jednomu žákovi. Konkretizujte prosím školu a ročník. Ověřit lze vše.

0 1
možnosti
Foto

Vaše články pravidelně a rád čtu, ale v tom dnešním se mimořádně nějak ztrácím. Váš syn nastupoval do prvního ročníku do kolektivu, kde se už všichni znali. To se znali ze školky, nebo syn nastoupil během roku? Nejdřív píšete o jednom vyrušujícím a agresivním spolužákovi, ta nová učitelka už si pochvaluje práci se dvěma takovými. Je toho tam ještě víc, chybí mi třeba i orientace v čase. Dovolil bych si poradit, že dnešní článek je zralý na stažení a přepracování - nejlépe po nějaké domácí konzultaci.

1 0
možnosti
Foto

Než jsem to napsal, tak Vás tady pan Dvořáček pochválil. Já samozřejmě chápu podstatu sdělení článku, tam nemám problém. Jen jsem nesvůj z toho, že mi tam falírují ty detaily.

0 0
možnosti

Skvely clanek co sam rekl vse podstatne.

3 0
možnosti
  • Počet článků 54
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2927x
Žena, matka, kamarádka...vlastenka a realistka. Patřím k této zemi a jiná mým domovem už nebude. 

Seznam rubrik