Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

J52a16n 79R35á63ž

10. 8. 2016 19:18

Velice mne rozveselila představa nastěhovat kolonisty z Afriky, Afghánistánu, Iráku a Sýrie mezi naše "nepřizpůsobivé", dát jim německé dávky a těm našim ponechat české. To by vytvořilo naprosto ideální multikulturně mírové soužití.;-D;-D

2 0
možnosti
JH

Od té doby, co EU přešla k socialismu a my, bohužel, opět s ní, se nápady podobného charakteru jen hemží a jejich frekvence a stupidita budou růst, jak je socialismu vlastní. Německo, Francie, Švédsko apod. již moc šancí nemají, ale my a celá V4 ještě naději máme, ale musíme se projevit ve volbách a udělat opět skutečnou revoluci, ne takovou, která vedla od socialismu k socialismu.

6 0
možnosti
Foto

No pokud sladí výši dávek v EU podle ČR tak by to mohlo fungovat...ani ty ploty nebudou potřeba

6 0
možnosti
Foto

Myslíte "dávek" - všech dávek, vyplácených u nás? A ještě mi pak prozraďte, kdo tu potom zůstane pracovat?? Za mzdu, která výše těch dávek nedosáhne. ... snad jen u některých manegerů - ale koho ti potom budou řídit? Když podřízení za ty platy ve většině případů pracovat nebudou a přejdou na daleko vyšší "dávky"?? ;-)

2 0
možnosti
JK

To není nový nápad, to jen komisaři oprášili myšlenku, kterou pronesla paní Merkel už loni... žádného z plánu EU se nikdo nevzdal, jen jsou chvilku u ledulll a salámovou metodou půjdou všechny ty nápady jeden za druhým k realizaci. :)

3 0
možnosti
Foto

Někdo celé té věci říká "odtrženost od reality", jaksi tím omlouvá evropské špičky, které svým politickým přístupem umožnily onen exodus do Evropy. Odtržený od reality může být sice celý blázinec, ale ne celá vládnoucí politická reprezentace Evropy. Čili, to je záměr a pokud tento záměr má dojít k naplnění, tak dojde i k "rozbalení toho dárku". Opravdu nezbývá nic jiného, než výměna celé té podivné skvadry, která to dovolila.

6 0
možnosti
JZ

Máte pravdu, akorát jsem doteď nepochopil, o co jim jde. Asi to bude tím, že jsem od přírody dobrý a naivní a člověk, a tak se moc nedokážu vcítit do kůže těch zlých:-)

0 0
možnosti
KV

Domnívám se, že naše ekonomika nemůže zajistit srovnání platů, důchodů, dávek apod. Dojde sotva ke srovnání dávek pro imigranty a nastane problém. V tom momentě vznikne velký tlak na vystoupení z EU a právem.;-O

2 0
možnosti
DK

Ať ti hnusní EU rozumbradové nejdříve sjednotí naše důchody, dávky a mzdy a pak mohou zajímat dávky pro uprchlíky....Já si myslím, že už jim z přemíry jejich platů a pohledů z dálky a výšky jednoduše hráblo a hrabe....Ani bych se nedivila, že je to nákaza...všichni vrazi v Německu byli postižení na hlavu...tak kdo to chytl od koho?

6 0
možnosti
Foto

Ono to půjde postupně. Začne se nenápadně zvyšováním mez a dávek. Na to bolševičtí voliči slyší. Kdo by nechtěl u nás brát dávky jako v Německu, že? No a pak to sjednocení azylové politiky už bude jen takový doplněk u kterého i ti nejhloupější sice pochopí, ale bude jim to už houby platné.

9 0
možnosti
MR

Mě děsí i to,kolik našich sluncat hodlá vitat i přes dění v Evropě. Nevím,buď nemají pud sebezáchovy,rodiny,nebo opravdu věří,že k nám půjdou ti tiší,vděční a pokorni,kteří se díky vzdělání ze své domoviny zapojí do pracovního procesu a začnou vydělávat na naše důchody.Já si opravdu nemusím sahat dokola na kamna,pro rejpaly-v zime:-) ,abych zjistila,že se spalim pokaždé.......

14 0
možnosti
Foto

No, to sluneční spektrum je spletité, část tvoří placení neziskovkami, pro ně je to obživa, pak ti, co jsou vážně tak naivní, že obrátí každého k dobru psychoanalýzou a rozmluvou a pak ta část, jíž já podezřívám, že násilně drží víčka u sebe jen ze strachu z reality - paralyzováni myšlenkou, že by život neměl být růžový a jakých zrůdností jsou elity schopny, včetně obětování národů.

11 0
možnosti
Foto

K75a96r52e72l 52M27á10d60l60e

10. 8. 2016 11:26

Výborně napsáno, karmu jsem dal, pochybnosti mám jen o jedné větě. Podle mne by nepovažovali za výhodu, že u nás ještě není tak "narváno" jako na Západě. Myslím, že oni raději žijí ve svých ghettech podle svých zákonů. Ale to by se určitě časem poddalo, určitě by si našli způsob, jak se sestěhovat do jedné čtvrti.

3 0
možnosti
Foto

Díky, chytit čeho se ale mají. Pole neorané to úplně není, ale v jistém ohledu bych řekla, že to může být pro ně motivační - pro takové ty aktivní zakladatele komunit - to je vždy potěšení, budovat něco nového. Bohužel pro nás.

3 0
možnosti
  • Počet článků 54
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2927x
Žena, matka, kamarádka...vlastenka a realistka. Patřím k této zemi a jiná mým domovem už nebude. 

Seznam rubrik