Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JL

A co teprve až vyhasne naše hvězda zvaná Slunce, to budou lidičky mít starostí nad hlavu. PS: To je vtip. Lidičky za miliardy let je dosti nepředstavitelná záležitost.

0 0
možnosti
MS

Současné žabomyší války ohrožují existenci lidstva daleko méně, než přírodní kataklyzmata. Například supervulkán v Yellowstonském národním parku vybuchuje v pravidelném intervalu zhruba 600 000 let a v nynější fázi klidu je podle vědců už 640 000 let, takže je docela možné, že se probudí třeba za 1000 let, nebo taky už za rok. Pokud se to stane, bude to mít pro život na Zemi dalekosáhlé následky. Vlivem prachu v ovzduší poklesne intenzita slunečního svitu a tím i teplota. Nastane doba ledová se všemi důsledky pro všechny živé tvory, včetně lidské populace. Doufám, že v té době už tady nebudu ... :-)

0 0
možnosti
Foto

P43e18t71r 61O12m26e68l36k71a

25. 8. 2016 15:42

Co se má stát to se stane a různých proroctví už tady bylo. Lidé se z nich nikdy nepoučili a ani nepoučí....

2 0
možnosti
PP

P48e13t17r 73P65o58l23á49k

25. 8. 2016 15:12

Karmu ode me nedostanete. Ne, ze bych snad byl optimista, co se tyka nasi budoucnosti, ale proste proto, ze jsem byl osobne ucasten hypnotickych seanci, kde se take predpovidala budoucnost prave pres hypnoticky spanek, kdy hypnotizovani byli vysilani do minulosti i budoucnosti, a po pravde bylo to dost sugestivni, ale ono se z toho vlastne skoro nic nesplnilo( mimochodem, ty seance probihaly pred 25 lety, takze uz to muzu docela dobre hodnotit s takovym casovym odstupem ). Myslim, ze jste to na konci clanku vystihla sama - tech informaci, ktere se na nas vali z medii i internetu, je proste tolik, ze lidsky mozek nemá sanci to pobrat, tak se cast lidi uchyluje k ruznym, byt obskurnim vysvetlenim. Nic vic, nic min. :-)

0 0
možnosti
Foto

Díky, o karmu mi nejde. Také bych byla skeptická k předpovídání budoucnosti v hypnotickém stavu a to hned na počátku. Nemyslím si, že lze budoucnost předpovídat v návaznosti na nějaký stav a že to tedy může dělat kdokoliv, kdo je uveden do hypnózy. Takže se bavíme o dvou zcela odlišných věcech. Já zmiňuji jedince, kteří jsou výjimeční tím, že "vidí" dál než ostatní. Sami od sebe, svou přirozeností, jakousi vrozenou intuicí. Možná, aniž by to chtěli a byli s tím ztotožněni a šťastni.

0 0
možnosti
Foto

V tom, že "Lidé budou svádět vinu na cizince přicházející stále častěji z chudších zemí a vyhánět je " se viditelně pan Paseka nemýlil ;)

0 0
možnosti
Foto

Pan Paseka se nemýlil v mnoha věcech...to víš, moudrý rod:D Ovšem je jasné, že tento scénář je jaksi předestřen s jasným záměrem...to pan Paseka také zmiňoval.

1 0
možnosti
  • Počet článků 54
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2927x
Žena, matka, kamarádka...vlastenka a realistka. Patřím k této zemi a jiná mým domovem už nebude. 

Seznam rubrik