Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

I23v35a77n10a 45L57a44n33c26e

20. 5. 2021 23:52

Když se přehrabuji, tak pláči. Některé věci vyhazuji, jak jste řekla: kolik času jsme věnovala uplným blbinám. Přepisovala jsem si citáty i verše a lepila si k tomu obrázky. ;-(

1 0
možnosti

Udělala jste mi radost, že jste reagovala a napsala. Je to milé, že máme stejné vzpomínky na ta léta. Krásné dny přeji.

0 0
možnosti
Foto

Paní Lucie, krásně nostalgický blog. Též mám svoje "poklady" pečlivě uschované a čas od času se v nich přehrabuji. A to přirovnání života k žebříku od kurníku mě pně rozsekalo.;-D

1 0
možnosti

Moc děkuji za krásny komentář. Je fajn se čas od času probrat těmi věcmi a vzpomínkami a ujistit se, že to bylo moc fajn, ten život

1 0
možnosti
Foto

Lucko, stárnoucí žena? Když tak zrající. Já ročník 1939 bych to mohl tvrdit, ale raději se snažím mít aspoň mladé srdce. Ale nedalo mi to, a mé poslední blogy jsou také vzpomínkové. Přeji pohodový konec i začátek týdne!!:-)

2 0
možnosti

Dobrý večer Horste, no zrající žena mi trochu zní jako zrající sýr;-D No to raději ne. Stárnoucí s pokorou a láskou a něhou také touhou ještě něco poznat a zažít. Moc děkuji za váš komentář a příspěvek, takový fajn. Přeji pohodové dny.

0 0
možnosti
Foto

Hezký nostalgický článek. :) Je fajn si takhle někdy zavzpomínat. A když k tomu máte ještě takhle hmatatelné vzpomínky, tak je to ještě lepší. :)

1 0
možnosti

Ano, to jsem se až ocitla na těch místech. Cítila jsem vůni těch dní. Bylo to nostalgicky pěkné. Moc děkuji za pěkný komtář:-)

0 0
možnosti

„Ve vzpomínkách si udělejte občas úklid. Vymeťte zbytečné, spalte chmurné, oprašte příjemné a vyleštěte radostné zážitky své minulosti.“.....jak pravil klasik:-)

1 0
možnosti

Ano, ano dnes se mi podařila ta část"oprašte příjemné". Krásný večer a moc děkuji za pěkný komentář.:-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 77
  • Celková karma 9,44
  • Průměrná čtenost 523x
Ráda píšu básně, malé texty, snažím se být vnímavá, věřím v dobro.