Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

I83v92o 64M63i17l98d90a

31. 7. 2014 7:54

kde jste se poznali?

na diskošce.

líbil se ti?

asi jo, byla jsem sjetá, kámoška mi dala nějakou pyluly, bylo to poprvé a naposled, byl fak miléj, dal si jen mariánku.

a jaký byl ve společnosti?

fak kavalír, několikrát se kvůli mě i porval, stačilo jen, když jsem se na někoho usmála a rozbil hubu, fakt frajer, imponovalo mi to. a nevadilo ti že pije, kouří a bere drogy? on nebere drogy, jen svátečně maršku a sem tam něco tvrdšího, fakt je čistéj  ale pije hodně, ne? věřila jsem, že se pro mě změní za jak dlouho po seznámení jste měli první sex? asi až za hodinu po tom, co do mě začal hustit, byl fakt milej a já byla sjetá, za to může kámoška kdy tě prvně uhodil? on nechtěl, byl zrovna opiléj a já jsem ho vyprovokovala... ...............................mám pokračovat dále? zbytečné, nemyslíte? jakého si žena chce najít, takového si najde a upřímně, dámy, slušného, inteligentního, pozorného, ohleduplného nekuřáka, bez jakékoliv zkušenosti s drogou, rodinný typ - to ve skutečnosti žádná z vás nehledá!!!!!!

0 1
možnosti

Ivo, myslím, že i takové některé ženy hledají, pokud se tímto způsobem tedy nabízíte. Každopádně to zda si chlap dá pivko nebo má zkušenosti s marihuanou, to je spíš záležitost sociální interakce a zdaleka to nejsou indície domácího násilníka. U některých lidí vyvoválá alkohol agresivitu (ženské hysterky, chlapy se chtějí prát) obecně a ty by prostě neměli pít, u marihuany bude stav agrese velmi vyjímečný.

0 0
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
0 0
možnosti

Děkuji za tento rozhovor. Vím, že v Česku je hodně žen, které snášejí ve jménu lásky a zachování rodiny takovéto brutality a násilí  od psychopatických mužů. Všem takto rýraným ženám bych chtěla popřát hodně odvahy, aby se od těchto mužů odpoutaly.

0 0
možnosti
Foto

Jen by bylo dobré nezapomínat na to, že násilí páchají nejen muži na ženách, ale i ženy na mužích. Je těch případů méně, ale nejsou o nic méně nebezpečné. JK

1 0
možnosti

Ten rozhovor je dost krátký a chybí v něm poměrně důležité věci. Téma šlo obsahově i jazykově zpracovat určitě lépe, ale ve finále vlastně i hůře. P.s.: Opravte si ty překlepy (je jich tam docela dost).

1 1
možnosti
Foto

Rozhovor je příliš krátký a zdaleka nepostihuje všechno kolem DN, nicméně dvě důležitá sdělení tam jsou: oběť dlouho netuší, o co jde a když už to ví, nikdo jí nevěří, často ani vlastní rodina = nemá se komu svěřit, nemá jak to řešit.

A aniž by  to - DOUFÁM !!! - mohlo být považováno za reklamu: chystáme na téma domácího násilí veliký projek pro ČR a USA, který pomůže ohromnému množství. Bude spuštěn na podzim, zatím lze sledovat FB stránky (spuštěné v sobotu): https://www.facebook.com/pages/Čas-Robinsonů/661042663979427?ref=hlhttps://www.facebook.com/pages/A-Time-to-Cast-Off/251567791693222?ref=hl

iDnes je toho mediálním partnerem :-)

hezký den JK

1 0
možnosti

Paní Kolářová, nechápu jen jedno. Proč musíme projekty dělat  s  USA. Každá země má vždy svou specifiku.

0 0
možnosti
  • Počet článků 14
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1324x
redaktorka, milovnice filosofie, psychologie a výtvarného umění